Google og VMware hjælper udviklere med at hoppe fra sky til sky

Et nyt samarbejde mellem Vmware og Google skal gøre det lettere for softwareudviklere at lave, styre og flytte applikationer i et ethvert tænkeligt sky-miljø.

Det skal være lettere at flytte rundt mellem forskellige skyer ? også for softwareudviklere. Derfor annoncerede Google og VMware i går på udviklerkonferencen Google I/O, at de to nu sætter et nyt initiativ i søen, der kan netop det.

»VMware og Google lægger sig nu på linje for at berolige vores fælles kunder og Java-samfundet med, valg og portabilitet er af største betydning for begge selskaber,« udtalte VMwares topchef Paul Maritz ifølge Datacenterknowledge.com.

»Vi vil arbejde for, at moderne applikationer kan køre uden problemer inden for firewallen i et selskabs datacenter eller ude i skyen. Målet er at gøre det let for udviklere at anvende rige Java-applikationer i lige det miljø, de måtte ønske,« fortsatte han.

Google annoncerede støtte til Spring Java applikationer på Google App Engine for at gøre det let at opbygge, drive og administrere applikationer i skyen. Udviklere kan blive med at kode i den Eclipse-baserede SpringSource for derefter at lægge den i private VMware vSphere miljøer, VMware vCloud partnerskyer eller direkte til Google App Engine, skriver Datacenterknowledge.com.

VMware dannede i sidste måned på tilsvarende vis en alliance med Salesforce.com om at bygge VMforce, den første virksomheds- Javasky.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 13:45

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017