Google lukker og slukker for Chrome-apps på Windows, Mac og Linux

Chrome-apps vil fra 2018 kun være tilgængelige på enheder, der har Chrome OS som styresystem. I mellemtiden vil Windows, Mac og Linux ikke få glæde af nye Chrome-apps.

I 2018 vil kun Chrome OS-brugere kunne anvende Chrome-apps til at spille Angry Birds og redigere billeder i app'en Pixlr Touch Up.

Det annoncerede Google i en blog postet i fredags på Googles officielle Chrome-side. Enheder med andre styresystemer end Chrome OS skal fremadrettet ikke længere kunne benytte Chrome-apps.

»Som vi fortsætter vores arbejde med at gøre Chrome mere simpelt, tror vi på, at det er tid til at begynde en udvikling væk fra Chrome-apps-platformen,« lyder årsagen til beslutningen i bloggen.

Windows-, Mac- og Linux-brugere bliver dog ikke smidt ud i kulden prompte, men bliver gradvist udfaset. I 2018 lukker Google som sagt endeligt for det varme vand, og indtil da vil kun brugere af Chrome-styrestemet få del i nye Chrome-apps.

Google pointerer desuden i bloggen, at meget få Windows-, Mac- og Linux-brugere i dag anvender Chrome-apps aktivt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Deleted User

Citat: "Google pointerer desuden i bloggen, at meget få Windows, Mac og Linux brugere i dag anvender Chrome apps aktivt."

Og mon ikke det er den virkelige grund til at Google dropper understøttelsen af de tre nævnte styresystemer? Hvorfor lave noget, som ingen bruger?

  • 0
  • 0
Lars Nielsen

Jeg har brugt forskellig Chrome apps, specielt har jeg vaeret glad for Signal's app saa jeg kan skrive SMS'er fra min laptop og desktop.

Men der er altsaa nogle af app's som er haabeloes i forhold til resource forbrug. Og at koebe flere RAM er ikke en loesning naar man allerede har 16Gb

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere