Google lancerer Nexus 7 tablet med Android 4.1 Jelly Bean

Googles nye tablet er en realitet og bliver den første enhed med Android Jelly Bean.

Rygterne om en billig Google-tablet har vist sig at holde stik. For Google har netop annonceret Nexus 7, som rammer de første forbrugere i løbet at juli. Det skriver The Verge.

Nexus 7 er, som navnet indikerer, udstyret med en syv tommer skærm og en opløsning på 1280 x 800 pixels. Det giver den en pixeldensitet på 216 dpi, til sammenligning har den nye iPad en pixeldensitet på 264 dpi.

Under motorhjelmen ligger der en quad-core Tegra3 processor med 1.3 gigahertz med en 12-kernet grafikprocessor og én gigabyte ram.

Til videosamtalerne er der et frontkamera med 1,2 megapixel, derudover er den udstyret med alle de sædvanlige sensorer inklusive NFC. Der er ingen mulighed for at opkoble den til mobilbredbånd, så Nexus 7 kræver adgang til WiFi for at være rigtig effektiv.

Batterilevetiden skulle ifølge Google holde til ni timer HD-video og 300 timers standby.

Der er ingen mulighed for at smide et hukommelseskort i den nye tablet, men den fås med indbygget hukommelse på 8 eller 16 gigabyte for henholdsvis 199 og 249 dollar.

De første kunder kan forvente at få tilsendt en Nexus 7 i løbet af juli, hvor det bliver den første tablet med Android 4.1.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Mark Gjøl

Problemet er, at Nexus 7 er tæt knyttet til Google's Play store med bøger, film, serier og musik. Så længe alt dette er lukket i Danmark (og det meste af verden) giver det ikke mening for dem, at sælge den her. Google har selv sagt, at Nexus 7 er en Google Play enhed som bliver solgt uden fortjeneste, så de vil hverken tjene penge eller få glade kunder ud af det.

Så ville det bare være dejligt, hvis de kunne få fingeren ud, og fjerne begrænsningerne for Play i resten af verden... Det nuværende strategi med USA først er til grin.

  • 1
  • 0
#4 Wouter van Vliet

Man kan sagtens bruger den uden Google Play - den kommer til Holland i September og der har man heller ikke adgang til musik, bøger og films gennem Play. Kun apps, ligesom her.

Men ja, i er med at Google er en amerikansk virksomhed lancerer de deres produkter som reget først derover. Til grin? Måske.. men hvis bare Europe følger kort efter, og de var kommet med noget information om hvornår resten af verden få lov til at give dem penge ville jeg have været ligeglad.

  • 0
  • 0
#6 Lars Bjerregaard

Må indrømme at jeg synes det er mere end almindeligt besværligt at købe gode Android tablets her til lands.

Hey, jeg opdager lige at både Computercity og Føniks computer tilsyneladende er vågnet op. Regner med at tage mig en tur ned i dag, og købe mig en Transformer Infinity.

http://www.computercity.dk/products/Section.aspx?id=7123885

http://www.fcomputer.dk/computer/tablets-ebooks/tablets/

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere