Google køber gaming controller-virksomhed

Illustration: Android Logo
Giganten har købt virksomheden Green Throttle Games, og nu spekuleres der i, om Google vil lancere boks, med hvilken man kan spille Android-spil på sit tv.

Google har endnu en gang haft checkhæftet fremme, og denne gang har giganten købt sig ind i Green Throttle Games, hvis kompetence er udvikling af controllere til spil.

Det skriver BBC.

Google køber dog ikke virksomheden direkte, men har i stedet købt “elementer” af firmaet, som Google udtrykker det over for BBC.

Industrianalytikere spekulerer nu i, om erhvervelsen kan bane vejen for, at Google udvikler deres egen set-top tv-boks, som skal kunne bruges til at spille spil lavet til Google mobile styresystem, Android, på en stor skærm.

Green Throttle Games har udviklet en controller, der kan kobles til en mobil enhed trådløst via Bluetooth, som er designet til at overkomme et af de mere typiske problemer ved at spille spil på tablets eller smartphones:

at det kan være svært at spille helt præcist, da det kan være sværere at ramme knapperne, når de ikke er der fysisk.

Googles strategiske køb kan måske bane vejen for en større konkurrence af netop denne type spil. Således forventes det også, at Amazon snart vil lancere en lignende løsning, mens Apple TV allerede er på markedet, hvilket også baner vej for muligheden for, at de vil kunne indgå i en stor gamingkamp.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere