Google hyrer hackere til Project Zero

Tidligere sikkerhedsansvarlig hos Google skal nu lede et nyt agressivt hold af sikkerhedseksperter

Bag Googles nye sikkerhedsenhed Project Zero står tidligere sikkerhedsansvarlig hos Google Chris Evans, der har fået til opgave at samle et hold af hackere og andre sikkerhedseksperter. De skal ifølge Wired afdække sikkerhedshuller i Googles og andre virksomheders software.

Ifølge beskrivelsen i Wired, kan vi forvente en del nyheder om sikkerhedshuller fra gruppen idet den når den finder fejl i software til henvende sig til det ansvarlige selskab med beskeden om at de har op til 90 dage til at rette op på fejlen eller blive afsløret offentligt på gruppens blog. Hvis fejlen allerede udnyttes af ondsindede hackere reagerer teamet hurtigere og tidfristen for at lappe hullet falder til syv dage, skriver Wired.

Blandt de involverede i projektet er blandt andre newzealandske Ben Hawkes, der har afsløret en lang række sikkerhedsfejl i Adobe Flash og Microsoft Office.
George Hotz, der var den første til at knække programlåsen for iPhone og også hackende PS3-konsollen, er også med i gruppen. Da Hotz sidste år brød sikkerheden i Google Chrome blev han imidlertid belønnet af Google med 150.000 dollar og derefter hyret af Chris Evans.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere