Google går til angreb på Facebooks Messenger med ny chat på Youtube

Noget tyder således på, at Google ønsker at styrke den sociale dimension på YouTube og holde på nogle af de brugere, der ellers smutter over på Facebook for at chatte om videoerne.

I hvert fald er der kommet en ny funktion på YouTube-app’en, som gør det muligt at dele videoer og chatte med vennerne direkte på tjenesten, skriver Alt om Data.

Problemet for YouTube er, at videoer typisk er blevet delt på andre tjenester end YouTube. Men fremover behøver man altså ikke forlade tjenesten, når man vil gøre opmærksom på ens egen eller en andens video.

Chatfunktionen fungerer, så snart du har delt noget med dine venner, eller de har delt noget med dig; herefter kan man chatte løs i en tråd, der minder om en simpel version af Facebook Messenger.

Man kan også invitere andre venner til tråden, når den er oprettet. For at kunne dele og chatte skal du dog først lige add’e vennerne, som så skal acceptere – nøjagtig som på andre sociale medier.

Video om den nye chat:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017