Google går til angreb på Facebooks Messenger med ny chat på Youtube

Noget tyder således på, at Google ønsker at styrke den sociale dimension på YouTube og holde på nogle af de brugere, der ellers smutter over på Facebook for at chatte om videoerne.

I hvert fald er der kommet en ny funktion på YouTube-app’en, som gør det muligt at dele videoer og chatte med vennerne direkte på tjenesten, skriver Alt om Data.

Problemet for YouTube er, at videoer typisk er blevet delt på andre tjenester end YouTube. Men fremover behøver man altså ikke forlade tjenesten, når man vil gøre opmærksom på ens egen eller en andens video.

Chatfunktionen fungerer, så snart du har delt noget med dine venner, eller de har delt noget med dig; herefter kan man chatte løs i en tråd, der minder om en simpel version af Facebook Messenger.

Man kan også invitere andre venner til tråden, når den er oprettet. For at kunne dele og chatte skal du dog først lige add’e vennerne, som så skal acceptere – nøjagtig som på andre sociale medier.

Video om den nye chat:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017