Google frigiver API med talegenkendelse til Chrome

Brug stemmen til at svare på e-mails eller til surfe rundt på nettet i din Chrome-browser. Ny betaudgave af Google Chrome har indbygget API til talegenkendelse - men browseren forstår endnu ikke dansk.

»Dette Google Docs-dokument er skrevet i min Chrome-browser. Så nu bliver gjort færdigt alene ved, at jeg bruger min stemme.«

Google sender nu en beta-udgave på gaden af søgemaskinens internet-browser, Chrome, der giver dig mulighed for at bruge din stemme, når du surfer rundt på nettet eller oprette dokumenter i Chrome-browseren.

Det skriver Google på sin officielle blog.

Som noget nyt sender Google et API med i pakken, så udviklere kan lege med mulighederne bag stemmebrug, blandt andet til at svare på e-mails, hvis du altså kører din Gmail-konto eller Hotmail-konto i browser-vinduet.

Det er også meningen, at Chrome-brugerne skal kunne diktere dokumenter i Google Docs, Googles cloud-baserede konkurrent til Microsofts lignende pakke, Office 365.

For at afprøve mulighederne med Chrome beta, skal du hente version 25 her. Indtil videre kan beta-version ikke bruges med det danske sprog, så du må forsøge dig frem på eksempelvis engelsk.

Læs også: Fejl i Googles synkronisering får Google Chrome til at crashe overalt

Læs også: Nye browser-tal: Chrome taber brugere for tredje måned i træk

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017