Google erstatter chef for søgning med specialist i machine learning

Chef for Google søgning, Amit Singhal forlader nu sin stilling og efterfølges af specialist i machine learning

Ifølge Business Insider forlader Amit Singhal nu, efter 15 år, sin stilling som chef for Google søgning til fordel for en specialist i machine learning.

Amit Singhal har hovedsageligt arbejdet med optimering og udvikling af Googles søgealgoritme, og er, siden sin start hos Google i 2000, blevet hædret med titlen Google Fellow. En titel, der gives til virksomhedens mest talentfulde ingeniører.

Han erstattes nu af insideren John Giannandrea, der i dag arbejder som chef hos Googles afdeling for kunstig intelligens og machine learning. John Gianandrea er tidligere medstifter af selskabet Metaweb, som i 2010 blev opkøbt af Google. Siden har han stået for at udvikle Metawebs teknologi til det, der senere er blevet til Googles Knowledge Graph.

Amit Singhals afsked kommer godt seks måneder efter, at Larry Page har udnævnt Sundar Pichai til nye administrerende direktør i forbindelse med dannelsen af det nye moderselskab, Alphabet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (1)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017