Google erstatter chef for søgning med specialist i machine learning

Chef for Google søgning, Amit Singhal forlader nu sin stilling og efterfølges af specialist i machine learning

Ifølge Business Insider forlader Amit Singhal nu, efter 15 år, sin stilling som chef for Google søgning til fordel for en specialist i machine learning.

Amit Singhal har hovedsageligt arbejdet med optimering og udvikling af Googles søgealgoritme, og er, siden sin start hos Google i 2000, blevet hædret med titlen Google Fellow. En titel, der gives til virksomhedens mest talentfulde ingeniører.

Han erstattes nu af insideren John Giannandrea, der i dag arbejder som chef hos Googles afdeling for kunstig intelligens og machine learning. John Gianandrea er tidligere medstifter af selskabet Metaweb, som i 2010 blev opkøbt af Google. Siden har han stået for at udvikle Metawebs teknologi til det, der senere er blevet til Googles Knowledge Graph.

Amit Singhals afsked kommer godt seks måneder efter, at Larry Page har udnævnt Sundar Pichai til nye administrerende direktør i forbindelse med dannelsen af det nye moderselskab, Alphabet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017