Google bygger chromecast direkte ind i Chrome

Det er ikke længere nødvendigt med en browser-udvidelse for at kunne caste fra Chrome.

Hvis du vil caste dit browser-vindue fra Chrome til en nærliggende chromecast-enhed er det i dag nødvendigt at installere en udvidelse til Google-browseren. Men det er snart slut med det, beretter The Verge.

Mediet har fundet frem til et indlæg på Google+ fra selvudnævnt happiness-evangelist (og Google-ansat) François Beaufort. Han kan fortælle, at Chromecast featuren er på vej direkte ind i browseren, så det altså ikke længere skulle være nødvendigt med en udvidelse for at sende et faneblad til nærmeste tv.

Funktionen er endnu ikke slået til i Chrome, men det er muligt selv at gøre ved at gå til chrome://flags/ og finde og enable media-router.

Og i Version2’s lille test på Chrome 47.0.2526.106 på en Ubuntu-maskine kommer der ganske rigtigt et chromecast-ikon frem i browseren, når funktionen bliver slået til. Hvor godt funktionen så virker, har det ikke umiddelbart været muligt at teste.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (6)

Emil Stahl

Det ligner ikke " proprietært crap"

Der står:
"Enables Chrome to access external presentation-type displays and use them for presenting web content."
og
"Welcome to the Cast experience in Chromium!
You can use this feature to display content from Chromium on your TV or other devices."

"External presentation-type displays" og " TV or other device" dækker nok over meget andet end Chromecast.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 15:44

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017