Google Assistant kan nu bruges i webbrowseren

Funktionerne fra Googles virtuelle assistent, Google Assistant, er nu udkommet til browseren. Dog skal du lige hente et par øvrige Google-produkter, før du må være med.

Google Assistant har indtil nu været tilgængelig via Google Home enheden og app'en Allo, men nu har virksomheden lanceret taleassistenten til din browser. Det skriver Digi.no.

Det kræver dog, at du allerede har taget Allo i brug på mobilen, og samtidig fungerer taleassistenten udelukkende til Google Chrome.

Dog ser det ifølge Digi.no ud til, at en stor del af de funktioner, som hører til i Allo, også er flyttet med til browser-udgaven. Eksempelvis kan man også sende filer via taleassistenten. Dog mangler relativt essentielle muligheder, såsom at omdanne tale til tekst og at kunne dele sin position ved et enkelt klik.

Google har dog også efterhånden en del samtale-apps. Ud over Allo huser selskabet Hangouts Chat, Meet, Duo og en selvstændig chatfunktion i Youtube-app'en.

Opdateret d.17/08 klokken 12:20. For at undgå misforståelser, tilføjer vi lige, at Allo længe har været tilgængelig på Android-markedet. Nyheden er, at det nu er tilgængelig i Chrome-browseren

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere