Google App Maker skal gøre det let at lave applikationer

Illustration: Google
Google lancerer onlineværktøj til simpel fremstilling af applikationer, det skal muliggøre integration af Googles andre tjenester.

For havandet år siden annoncerede Google et online værkøj til app-udvikling kaldet App Maker. I går offentliggjorde Google, at App Maker nu er ude af beta-test og tilgængeligt for brugere med en af Googles G Suite Business eller Enterprise abonnementer.

Det skriver Tech Crunch

App Maker er et cloud baseret værktøj, der skal gøre det let for virksomheder at lave deres egne applikationer. Det forgår hovedsageligt ved at trække elementer ind i en grafisk brugerflade, og kræver ikke viden om programmeringssprog eller kode.

Ifølge Google skal App Maker gøre det muligt for en virksomhed at »bygge applikationer der fylder huller, og accelererer en virksomheds workflow eller opskalerer interne operationer«

App Maker kommer til at trække på Googles andre tjenester. Eksempelvis kan data fra Googles kalender, regneark eller dokumentdeling trækkes ind i værktøjet. Det lader ikke til at App Maker vil muliggøre samme, belejlige integration af tredje-parts tjenester.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere