Google App Maker skal gøre det let at lave applikationer

15. juni 2018 kl. 09:53
Google App Maker skal gøre det let at lave applikationer
Illustration: Google.
Google lancerer onlineværktøj til simpel fremstilling af applikationer, det skal muliggøre integration af Googles andre tjenester.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

For havandet år siden annoncerede Google et online værkøj til app-udvikling kaldet App Maker. I går offentliggjorde Google, at App Maker nu er ude af beta-test og tilgængeligt for brugere med en af Googles G Suite Business eller Enterprise abonnementer.

Det skriver Tech Crunch

App Maker er et cloud baseret værktøj, der skal gøre det let for virksomheder at lave deres egne applikationer. Det forgår hovedsageligt ved at trække elementer ind i en grafisk brugerflade, og kræver ikke viden om programmeringssprog eller kode.

Ifølge Google skal App Maker gøre det muligt for en virksomhed at »bygge applikationer der fylder huller, og accelererer en virksomheds workflow eller opskalerer interne operationer«

Artiklen fortsætter efter annoncen

App Maker kommer til at trække på Googles andre tjenester. Eksempelvis kan data fra Googles kalender, regneark eller dokumentdeling trækkes ind i værktøjet. Det lader ikke til at App Maker vil muliggøre samme, belejlige integration af tredje-parts tjenester.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger