Gigant-tablet eller stationær? HP lancerer 20 tommers alt-i-et-monster

En stationær pc, der ikke er stationær, eller en bærbar, du ikke har lyst til at bære - HP er klar med all-in-one-pc'en Envy Rove 20.

Har du brug for en stationær pc derhjemme? Bruger du den både på spisebordet, på kontoret og i køkkenet?

Så kan det være, at HP's seneste påhit er noget for dig.

HP Envy Rove 20 er HP's første mobile, all-in-one-pc, der ifølge en pressemeddelelse let kan flyttes rundt.

»Kunderne efterspørger mobilitet og fleksibilitet i deres computere og mange vil gerne kunne bruge dem sammen med familien,« udtaler Mogens Balle, produktchef for forbrugercomputere hos HP i pressemeddelelsen.

Envy Rove 20 er bygget op om en 20 tommer multitouch IPS LED-skærm med en opløsning på 1.600x900. Under skærmen ligger indbyggede højtalere med Beats Audio, samt en fjerdegenerations Intel Core-processor, der ikke er nærmere præciseret.

Konceptet er set før. Faktisk skal vi helt tilbage til Apples ikoniske Macintosh fra 1984 for at finde et bud på en alt-i-et-computer, der kunne tages med rundt i huset uden alt for meget besvær.

HP ENVY Rove 20 rammer de danske butikker i slutningen af juli med en vejledende udsalgspris lige under 10.000 kroner

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (11)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#3 Jonas Hovmand

Kender du nogle skærme, der kan tilbyde en PPI på 470 på 20"? Og har du nogen ide om hvad opløsningen så skulle være?

En 20" 16K skærm (hvis man kan sige det), altså [41920] x [41080] ville give en ppi på 440. Kender dog ikke nogen, men det er vist ikke pointen i den foregående kommentar at de skal skalere op.

Snarere at de burde have smidt det bedste i den. Altså at den vil være mere attraktiv hvis man havde Full HD, og derved fx ville have mulighed for at se HD film.

 • 1
 • 0
#4 s_ mejlhede

Kender du nogle skærme, der kan tilbyde en PPI på 470 på 20"? Og har du nogen ide om hvad opløsningen så skulle være?

Hej Tomas, synes nu at Theis har en god pointe i at opløsningen er for lille til sådan en stor skærm, den burde mindst være HD 1024, ellers virker den for dyrt. Set i forhold til TV og andre enheder den skulle konkurrere mod. 920x1200 på min asus transformer TF700T, er jo det eneste der gør at jeg har ville slippe +5K. Det samnme med Ipad, det eneste der ud over OS retfærdig gøre den høje pris er skærmen, og det mangeler på denne HP

 • 1
 • 0
#6 David Rechnagel Udsen

Man kan vel allerede nu se HD-film på den. Det nuværende opløsningsræs er, i mine øjne, ligeså ubrugeligt som megapixelræset for nogle år tilbage.

Udover at man kan bruge en høj opløsning til noget (ting bliver rarere at se på, mere naturlige billeder, etc.), og desuden så kan vores maskiner sagtens klare så høje opløsninger.

Megapixel over 8 er generelt ubrugeligt for de fleste, da de ikke har en maskine hvor de kan arbejde med det (eller et formål hvor så mange pixels ville gavne sig). De 41 megapixel som Nokia har en telefon med er udelukkende for faktisk at have et brugbart digitalt zoom, men ellers er formålet ikke at levere gigantiske billeder.

Opløsning er på alle måder gået i stå omkring 1080p, hvilket er en skam. Det virker mig dybt fjollet at vi ikke blot kan fordoble det, så ting kan se bedre ud på vores skærm. Intentionen er at skabe en højre DPI, ikke at gøre ting mindre. Og det er bedre for vores øjne.

 • 1
 • 0
#9 David Rechnagel Udsen

Jamen jeg er enig i, at højere opløsninger i mange tilfælde er rarere, men at gå efter 300-400-500 PPI på en desktop-monitor er altså overkill. Langt de fleste sidder i en god afstand fra skærmen.

Jeg taler heller ikke om 300+ PPI, men jeg må erkende at 1600×900 er godt nok lidt for en skærm af den størrelse. Den kan jo ikke en gang vise 1080p film.

 • 2
 • 0
#10 s_ mejlhede

Man kan vel allerede nu se HD-film på den. Det nuværende opløsningsræs er, i mine øjne, ligeså ubrugeligt som megapixelræset for nogle år tilbage.

Thomas, jeg kan se tydeligt forskel, men det kommer vel an på øjnene der ser, har du fået testet dit syn :-) Men Thomas vi snakker jo ikke om 250 eller 400, 1600x900 er ikke ret meget, slet ikke til 20". Du vil jo heller ikke købe et fjernsyn med den opløsning, hvis ikke det var meget billigt, og skulle bruges i sommerhuset. Når jeg ser mine billeder fra mit kamera på en tablet, kan jeg se forskel på opløsning, og om det er optaget i høj eller lav opløsning, men vis jeg skulle se de samme billeder på denne 20" skærm, skulle over 80% af informationer smides væk. Det svare lidt til forskellen på at se et gammel analog TV billeder på sin HD tv, sammenligende med BR.

Denne opløsning køre min 5 år gammel 11" acer med = den er for lav.

 • 0
 • 0
#14 Rune Juhl Jacobsen

Det er korrekt - men det ændrer jo ikke på, at den sagtens kan vise en 1080p-film, ligeså vel som min 1680x1050 skærm også kan vise 4k-film.

Jaja, og jeg kan se 1080p-film på min Tamagochi. Pointen her er at 20" og en opløsning på 1680x1050 slet ikke hænger sammen. For 5 år siden havde det måske været okay, men nu til dags er det håbløst forældet.

 • 1
 • 0
#16 s_ mejlhede

Nej men til 10.000,- kræver jeg noget mere.

Thomas har et gammel fjernsyn, der er hvis skar stik så du kan sætte det til din videomaskinne. Det er et farve fjernsyn, intereseret du kan også se 3d film og 4k film. bare ikke i 3d og 4k. :-)

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere