Gentofte.dk europamester i digital selvbetjening

Gentofte Kommunes selvbetjeningsløsning, Genvej, vandt torsdag aften prisen som Europas bedste selvbetjeningsløsning ved The European eGovernment Awards 2009.

Der er nemt for borgerne i Gentofte Kommune at skifte læge, søge om nyt pas og billeder fra lille Emmas tur i Dyrehaven med børnehaven. Alt sammen og mere til er der nemlig mulighed for, når man med sin digitale signatur har logget på Gentofte Kommunes digitale selvbetjeningsløsning med navnet Genvej.

Det hele er så nemt og gennemført, at Genvej i går aftes blev kåret som EU's bedste selvbetjeningsløsning for borgere ved et stort arrangement med titlen The European eGovernment Awards 2009 i Malmö.

»Genvej er et eksempel på en digital løsning, som gør en konkret forskel for borgerne, der med en digital signatur har adgang til mange offentlige services. Vi er selv super stolte over vores løsning,« udtalte Gentofte Kommunes digitaliseringschef, Tina Iversen, i en pressemeddelelse før konferencen.

Genvej bygger på en løsning udviklet af virksomheden Assemble.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Nanné Solem Dahl

Tak for jeres kommentarer. Det varmer. Vi er faktisk rigtig mange mennesker der har arbejdet for at skabe en løsning, af den slags som folk efterspørger: Først og fremmest personalisering men deri også "Ikke mere men bedre information" og gennemførte selvbetjeningsløsninger. Det kan kun gå for langsomt. Vedr. det med samarbejde så har vi faktisk samarbejde med mange kommuner: tre andre har nu fået en "Genvejs-model" og flere er på vej - andre har nogle af "Legoklodserne". Selvfølgelig samarbejder kommunerne, - vi synes heller ikke der er grund til at opfinde den dybe tallerken flere gange:-) M.v.h. én af de mange der laver "Genvej" - Nanné

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere