It-afløseren for den enarmede tyveknægt: Lok sekretæren op på kopimaskinen

En Linux-drevet pc med 3D-grafik og touch-skærme giver nyt liv til spillemaskinen i bodegaens baglokale. Se forskellen på mekaniske spillemaskiner og de nyudviklede modeller fra Østerbro.

Hos den lille virksomhed Gamblify er der en mindre revolution på vej. I årtier har spillemaskiner landet over skabt spænding, mens lykkesøgende spillefugle har håbet på, at de tre hjul stillede sig på linje.

Men det klassiske gameplay vil Gamblify gøre op med. De har udviklet en række nye spil til deres maskine, hvor spilleren blandt andet kan forlyste sig med sekretæren i kopirummet til julefrokosten eller køre street race i byens mørke gader. Alt sammen med penge på højkant.

Læs også: Sådan simulerer spilfirma gamblernes jagt på jackpot

Den klassiske énarmede tyveknægt kan være på vej ud, og i videoen nedenfor kan du få et eksklusivt kig ind i en gammeldags spillemaskine samt et smugkig på nogle af de spil, Gamblify har undervejs.

Denne artikel er en del af Version2's sommertour, hvor vi flytter redaktionen ud til en stribe danske it-firmaer. Se hele tour-kalenderen

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Martin Greve

Det er helt fint med mere dynamisk indhold, men jeg kunne godt bruge at man også udnytter netværksmulighederne til at kræve at man logger på med en personlig profil for at kunne spille, og at denne profil løbende holdt regnskab med, hvor mange penge man har spillet for, og hvor stor en gevinst man har fået ud af det. Ikke bare i den igangværende session, men i det hele taget. Det vil hjælpe spillerne til bedre at vurdere, hvad de reelt betaler for at spille, og om spillet helt bogstaveligt talt er pengene værd.

  • 2
  • 4
#3 Henrik Pedersen

Hvis folk kunne holde øje med hvor mange penge de bruger, så ville det nok betyde et tab i spilfirmaets indtægt. Og desuden ville der komme et endnu større tab fra problemet med at login i sig selv ofte kan være en barriere for køb (tænk på webshops, hvor der ikke er gæste tjek-ud).

Men nu hvor vi er ved det, så kan vi også kræve NemID ved køb af alkohol i butikkerne, så kan man lige gå på computeren derhjemme og se hvor mange flasker øl man har drukket denne måned, og hvor mange penge det har kostet en. Det lyder som én god idé, lad os indføre det samme med cigaretter!

Det er en fin tanke Martin, men jeg tvivler på den vil have nogen effekt i det virkelige liv.

  • 1
  • 2
Log ind eller Opret konto for at kommentere