Gadget-kalenderen: Routeren, som selv konen vil acceptere

12. december: Routere har alle dage været en grim del af et it-setup. Men det skal være slut, mener D-Link. En cylinderformet designrouter er dagens låge i Gadget-kalenderen.

Hvorfor routere alle dage har skullet være grimme og klodsede, må stå hen i det uvisse. Men D-Link har lavet om på det med firmaets trådløse router med det usexede navn DIR-645, men med det mere trendy klingende SmartBeam-teknologi.

Designet af den sorte, cylinderformede router med det klodsede navn må siges at have WAF – Wife Acceptance Factor, og det burde således ikke være en kamp at få sat sådan en op i stuen. Specielt ikke, hvis den erstatter et nuværende setup med en router, der har det klassiske udseende.

Indbygget er der seks antenner, der alle benytter D-Links SmartBeam-teknologi, som skulle give en bedre trådløs signalstyrke. Dermed er der understøttelse for wifi-standarderne IEEE 802.11n, g og b samt 802.3, u og ab.

På forsiden ses fire statusindikatorer, der hver i sær indikerer status for internet, trådløs, strøm og WPS – Wifi Protected Setup. På bagsiden er der en gigabit WAN port, fire gigabit LAN porte, en USB-port, en WPS-knap og en nulstillingsknap. Foruden WPS kan du beskytte netværket med 64/128-bit WPA eller WPA2.
[<

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Daniel Elley

Som Jesper skriver, så har de fleste vel routeren gemt væk. Men hvis man skal have den fremme...hvorfor skal den så være sort? Den burde da komme i flere farvevarianter! Samme med ledninger!

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere