Gadget-kalenderen: Routeren, som selv konen vil acceptere

12. december: Routere har alle dage været en grim del af et it-setup. Men det skal være slut, mener D-Link. En cylinderformet designrouter er dagens låge i Gadget-kalenderen.

Hvorfor routere alle dage har skullet være grimme og klodsede, må stå hen i det uvisse. Men D-Link har lavet om på det med firmaets trådløse router med det usexede navn DIR-645, men med det mere trendy klingende SmartBeam-teknologi.

Designet af den sorte, cylinderformede router med det klodsede navn må siges at have WAF – Wife Acceptance Factor, og det burde således ikke være en kamp at få sat sådan en op i stuen. Specielt ikke, hvis den erstatter et nuværende setup med en router, der har det klassiske udseende.

Indbygget er der seks antenner, der alle benytter D-Links SmartBeam-teknologi, som skulle give en bedre trådløs signalstyrke. Dermed er der understøttelse for wifi-standarderne IEEE 802.11n, g og b samt 802.3, u og ab.

På forsiden ses fire statusindikatorer, der hver i sær indikerer status for internet, trådløs, strøm og WPS – Wifi Protected Setup. På bagsiden er der en gigabit WAN port, fire gigabit LAN porte, en USB-port, en WPS-knap og en nulstillingsknap. Foruden WPS kan du beskytte netværket med 64/128-bit WPA eller WPA2.
[<

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#8 Daniel Elley

Som Jesper skriver, så har de fleste vel routeren gemt væk. Men hvis man skal have den fremme...hvorfor skal den så være sort? Den burde da komme i flere farvevarianter! Samme med ledninger!

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere