Gadget-kalenderen: ForHEKS kollegaens pc med USB-drille£9aj#pind

6. december: Er drillenissen løs? Dagens gadget garanterer grå hår og vredesudbrud hos kollegaen, der har fået sat en Phantom Keystroker i USB-porten

Den er ondere end nåsåerne i The Julekalender. Gadget-kalenderen er i dag gået i drille-mode og kan stolt præsentere Phantom Keystroker.

Den lille dims til 12,99 dollar plus forsendelse sættes i en ledig USB-port bag på pc'en tilhørende den kollega, der trænger til en omgang kærligt drilleri.

Phantom Keystroker vil herefter med tilfældige mellemrum flytte musemarkøren, slå caps lock til og sågar skrive tilfældige tekster.

Dimsen kommer med smÅ KNAPPER PÅ SIDen, så gavtyve selv kan bestemme, or mange prøvelser, kolLEGAEN SKAL Udsættes for. Et lille drejehjul kan justeRE, HVOR OFTe Phantom Keystroker går i aktion.

»Vi anbefaler, du ikkeaglæjhpt48 szdfg 98o0 skruer alt for højt op. På den måde kan frustrationen udstrækkes adsfjælka sdf0894 maksimalt. Din (u)lykkeligt uvidende kollega vil tro, at PC'EN ER BLEVET FORBANDET eller inficeretp89o3+t50 sdfg med VIRUS. NÅR HAN hamrer vredt i tasterne og rasende ringer til it-support, kan du læne dig tilbage og se på et job vel udført,« skriver Thinkgeek.com, der forhandler Phantom Keystroker.

Betænksomt nok vil Phantom Keystroker aldrig trykke på enter-knappen eller emulere et museklik.

Alligevel advarer sitet om, AT GADGET'EN kun er tænkt asiouq43 g som en joke, og at den ikke må bruges på personer, der udfører kritisk arbejde ved computeren.

Phantom Keystroker virker på alle styresystemer. Dog fungerer caps lock-funktionen ikke på mac, og visse Linux-distributioner er ikke understøttet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Mads N. Vestergaard

Hvad med tape under det optiske øje i musen ;) En strips på pinden der løfter sænker kontorstolen, så man køres ned hele tiden ? Et lille diskret stykke tape på tastaturets USB stik, det opdages aldrig. Hiv netkablet bare lidt ud, så det ikke har forbindelse, men ser ud som om det sidder i. Farv telefonrøret med en blyant, så øret bliver helt sort når folk taler i telefon.

Phantom Keystroker er bestilt, og jeg glæder mig :)

 • 0
 • 0
Daniel Gertsen

Brug af dette device kunne være en katastrofe, specielt for folk der arbejder i systemer uden en "fortryd"-knap, som fx vedligeholdelse af brugere i et Active Directory eller lignende.

Så får man hurtigt ødelagt en brugerkonto, der kan være svær at finde/fixe igen.

Dette ville helt klart være fyringsgrund på mit arbejde, det er jo direkte virksomhedsskadelig sabotage.

 • 0
 • 0
Mads N. Vestergaard

Ja, til dme af jer der ikke er bekendt med begrebet kan jeg kun henvise jer til: http://da.wikipedia.org/wiki/Humor En humor som dette på en arbejdsplads, skal selvfølgelig være med måde, og gensidige, det skulle ikke gerne gå hen og blive det meget populære udtryk "Mobning på arbejdspladsen"

Og til dem der gemmer et activedirectory, eller submitter noget kode til et forretnings kritisk system, hvor denne dims er slttet til computeren, tror jeg nu nærmere problemet lægger hos brugeren, der ikke har bemærket hvad han har submittet eller gemt.

 • 0
 • 0
Rasmus Lundsgaard

En anden mulighed er at når naboen ude efter kaffe at installere synergy klienten på hans computer, så kan man når man vil underholdes lidt "skubbe" lidt til hans mus - det er helt ufarligt (så længe man ikke bruger knapper og keyboard) og vældig underholdene.

http://synergy-foss.org/

Programmet bruger jeg dog dagligt professionelt og er yderst anbefalelsesværdigt - særligt fordi det virker både på Win, OSX og Linux... Det er super intuitivt at keyboardet virker på den skærm hvor man har flyttet musen hen.

 • 0
 • 0
Martin Poulsen

Synergy does not do any authentication or encryption. Any computer can connect to the synergy server if it provides a screen name known to the server, and all data is transferred between the server and the clients unencrypted which means that anyone can, say, extract the key presses used to type a password. Therefore, synergy should not be used on untrusted networks.

"Exciting, exciting!", som de siger i Rytteriet.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere