Gadget-kalenderen: ForHEKS kollegaens pc med USB-drille£9aj#pind

8 kommentarer.  Hop til debatten
6. december: Er drillenissen løs? Dagens gadget garanterer grå hår og vredesudbrud hos kollegaen, der har fået sat en Phantom Keystroker i USB-porten
6. december 2010 kl. 16:30
errorÆldre end 30 dage

Den er ondere end nåsåerne i The Julekalender. Gadget-kalenderen er i dag gået i drille-mode og kan stolt præsentere Phantom Keystroker.

Den lille dims til 12,99 dollar plus forsendelse sættes i en ledig USB-port bag på pc'en tilhørende den kollega, der trænger til en omgang kærligt drilleri.

Phantom Keystroker vil herefter med tilfældige mellemrum flytte musemarkøren, slå caps lock til og sågar skrive tilfældige tekster.

Dimsen kommer med smÅ KNAPPER PÅ SIDen, så gavtyve selv kan bestemme, or mange prøvelser, kolLEGAEN SKAL Udsættes for. Et lille drejehjul kan justeRE, HVOR OFTe Phantom Keystroker går i aktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi anbefaler, du ikkeaglæjhpt48 szdfg 98o0 skruer alt for højt op. På den måde kan frustrationen udstrækkes adsfjælka sdf0894 maksimalt. Din (u)lykkeligt uvidende kollega vil tro, at PC'EN ER BLEVET FORBANDET eller inficeretp89o3+t50 sdfg med VIRUS. NÅR HAN hamrer vredt i tasterne og rasende ringer til it-support, kan du læne dig tilbage og se på et job vel udført,« skriver Thinkgeek.com, der forhandler Phantom Keystroker.

Betænksomt nok vil Phantom Keystroker aldrig trykke på enter-knappen eller emulere et museklik.

Alligevel advarer sitet om, AT GADGET'EN kun er tænkt asiouq43 g som en joke, og at den ikke må bruges på personer, der udfører kritisk arbejde ved computeren.

Phantom Keystroker virker på alle styresystemer. Dog fungerer caps lock-funktionen ikke på mac, og visse Linux-distributioner er ikke understøttet.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger