Gadget-kalenderen: Betjen din smartphone med handsker på

1. december: Version2 tipper dig alle hverdage frem til jul om it-relaterede gadgets, du kan give eller ønske dig i julegave. Første tip er iPhone-handsken.

Problem: Du står på stationen i bidende kulde, da en sms tikker ind på din smartphone. Hvad gør du nu: 1) Tager handskerne af, svarer på sms'en og bider kulden i dig? 2) Forsøger at besvare sms'en med handskerne på og opdager, at skærmen slet ikke reagerer på dine stofbeklædte fingre? 3) Venter med at svare?

Løsning: Ingen af delene. Du sørger blot for at være ekviperet med et par iPhone-handsker.

For den nette sum af 20 dollars kan firmaet Dots Glove sende dig et par handsker af den fineste merino-uld, hvor der tilsyneladende er indvævet ledende tråde, der sørger for skabe elektrisk kontakt mellem dig og skærmen, så der kan skabes den nødvendige forvrængning i den kapacitive skærms elektrostatiske felt.

Næste tip i gadget-kalenderen kommer i morgen. Vi modtager også gerne tips fra læserne med forslag til gadgets, der kan komme i kalenderen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Mark Gjøl

Jeg har hørt om et lokalt fænomen et sted i Danmark, hvor folk brugte en pølse til at betjene deres touch screen, når det var rigtigt koldt. Jovist, skærmen blev lidt klistret, men man kom ikke til at fryse fingrene af i kulden. :)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere