Gå amok i julepynt og vind en Sony Blu-ray-afspiller

Hvordan holder it-professionelle jul på arbejdspladsen? Kan du overgå Version2's overpyntede redaktion? Send os dine billeder og vind en Sony Blu-ray-afspiller sammen med et års abonnementet til Sputnik.

Version2 efterlyser Danmarks mest julede it-afdeling. Er jeres udviklere klædt ud som nisser, er din skærm gemt bag håbefulde julesokker og er serverrummet fyldt med juletræer?

Så har du chancen for at vinde en Sony Blu-ray-afspiller BDP-S370 sammen med et års Guld-abonnementet til TV2 Sputnik til en samlet værdi af 2.574 kr.

Send et eller flere fotos, der viser, hvordan en julepyntet it-afdeling ser ud til community@version2.dk i dag og frem til den 24. december.

Der lægges ekstra vægt på nørdet julepynt - kan du overgå Version2? Klik på galleriet til højre og se f.eks., hvordan Darth Vader og C3PO udgør perfekte juletræskugler.

Vinderen offentliggøres her på sitet den 29. december.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Phillip Alexander Roschnowski

Kantineforeningen på DIKU afholder et årligt juleklipsarrangement, hvilket resulterer i store mængder nørdet julepynt. De har selvfølgelig indsendt deres bidrag til konkurrencen.

Jeg har lavet et time-lapse af årets oppyntning, som kan ses på YouTube, hvis man er til den slags:
http://www.youtube.com/watch?v=zaOIuqpR6z4

(Video-beskrivelsen indeholder links til en version med musik. Den kan anbefales - sjældent har juleoppyntning været så dramatisk at se på!)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere