Fynsk ERP-leverandør må dreje nøglen om: 35 ansatte mister jobbet

Den odenseanske it-virksomhed GITS er gået konkurs og afskediger 35 medarbejdere. 200 kunder står nu uden support på deres ERP-løsninger.

Fredag i sidste uge fik 35 ansatte hos ERP-konsulentvirksomheden GITS i Odense besked på ikke at møde ind igen om mandagen, da direktør Anker Pallesen havde taget den tunge beslutning om at begære virksomheden konkurs.

Det skriver Computerworld.

GITS havde ifølge Computerworld siden sin stiftelse i 2003 slået sig op på at levere ERP-løsninger i blandt andet Microsoft Dynamics AX og C5, hvor svigtende ordrer på særligt førstnævnte system de seneste år har tæret på økonomien.

»Vi har kunnet se ude i horisonten, at vi ikke kunne drive forretningen videre på grund af manglende salg. Og så er det bedre at sige stop i god tid,« siger Anker Pallesen til Computerworld.

I 2014 måtte selskabet således slutte regnskabsåret med et underskud på 2,5 millioner kroner. Udover de 35 fritstillede ansatte står omkring 200 kunder nu uden support til de ERP-løsninger, de har købt af virksomheden.

Ifølge konkursboets kurator, advokat Morten Knoth, arbejdes der ‘på højtryk’ på at sælge aktiver fra boet til et eller flere andre it-firmaer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017