Fynsk ERP-leverandør må dreje nøglen om: 35 ansatte mister jobbet

Den odenseanske it-virksomhed GITS er gået konkurs og afskediger 35 medarbejdere. 200 kunder står nu uden support på deres ERP-løsninger.

Fredag i sidste uge fik 35 ansatte hos ERP-konsulentvirksomheden GITS i Odense besked på ikke at møde ind igen om mandagen, da direktør Anker Pallesen havde taget den tunge beslutning om at begære virksomheden konkurs.

Det skriver Computerworld.

GITS havde ifølge Computerworld siden sin stiftelse i 2003 slået sig op på at levere ERP-løsninger i blandt andet Microsoft Dynamics AX og C5, hvor svigtende ordrer på særligt førstnævnte system de seneste år har tæret på økonomien.

»Vi har kunnet se ude i horisonten, at vi ikke kunne drive forretningen videre på grund af manglende salg. Og så er det bedre at sige stop i god tid,« siger Anker Pallesen til Computerworld.

I 2014 måtte selskabet således slutte regnskabsåret med et underskud på 2,5 millioner kroner. Udover de 35 fritstillede ansatte står omkring 200 kunder nu uden support til de ERP-løsninger, de har købt af virksomheden.

Ifølge konkursboets kurator, advokat Morten Knoth, arbejdes der ‘på højtryk’ på at sælge aktiver fra boet til et eller flere andre it-firmaer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere