Fujitsu protesterer over udbudssejr til Ditmer trods højere pris

Fujitsu er utilfredse med, at konkurrenten Ditmer løb med sejren i et udbud af ESDH til 94 myndigheder, selvom Ditmers tilbud var dyrere.

Valget af Ditmer som leverandør på et ESDH-system til en brugerklub med op mod 94 potentielle offentlige kunder, har nu fået én af de andre deltagere i udbuddet til at fare i flint. Det skriver Computerworld.

Ifølge Fujitsu ser det nærmest ud til, at udbuddet på forhånd var givet til Ditmer, selvom Ditmers pris ifølge Fujitsu var betydeligt dyrere end Fujitsus.

»Men vi må bare konstatere, at man har valgt at vurdere på en måde, så det passer med, at Ditmer vil vinde,« siger markedsdirektør Christian Torp fra Fujitsu til Computerworld.

Udbuddet er tidligere også blevet kritiseret af Dansk Industri, som har mistænkt det for at være en skueproces.

Fujitsu overvejer nu, hvorvidt selskabet vil indgive en formel klage over udbuddet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Deleted User

Undskyld mig, men der er tale om en købssituation og om overholdelse af spilleregler - har du en kommentar til det, istedet for den børnehave kommentar du poster? Det spændende her er vel, at få belyst om alle spilleregler er overholdt, om systemerne kunne "det samme" og sluttelig prisen. Jeg er ikke sikker i min påstand, men staten er vel forpligtet til, at købe det billigste produkt, hvis det vel at mærke lever op til de krav, specs. osv. der naturligvis må have været en del af salg/købs-situationen...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere