Fredagsvideo: Se matrix-printere og harddiske spille Bob Dylan

Gammelt it-udstyr kan få nyt liv - for eksempel som del af et stort orkester, der spiller et Bob Dylan-nummer. Se reklamen med de musikalske printere her.

Har man været længe nok i it, husker man helt sikkert den hidsige, skrattende lyd af en matrix-printer. Ikke ligefrem skønsang - men i kombination med en masse andre printere, scannere, harddiske og modemmer kan det faktisk blive helt godt, viser en ny video.

Printerproducenten Brother har i en reklame taget konceptet med at få gammel hardware til at spille melodier til et højere niveau og har samlet et helt lille orkester, som spiller Bob Dylans ’The times they are a-changing’.

Den samlede klang fra de gamle maskiner kan vist bedst beskrives som ’lirekasset’, men der er point for at bruge kopimaskinelåg til at stampe valsetakten ud i den gamle protestsang:

I alt blev der brugt fire uger på at skille printere og andet hardware fra skraldespanden ad, reverse engineere dem, så de kunne styres med musik-protokollen MIDI, og få det hele til at falde i hak.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere