Fransk dark web narkohandler idømt 20 års fængsel

En fransk administrator og narkosælger på dark web handelspladsen Dream Market er netop idømt 20 års fængsel af en amerikansk domstol.

Da franske oxyMonster dukkede op til verdensmesterskabet for fuldskæg og moustache i USA ventede der ham en ganske ubehagelig overraskelse – han blev anholdt af amerikansk politi. Gal Vallerius, som gik under dæknavnet oxyMonster, er netop idømt 20 års fængsel for hvidvask og narkotikasalg. Han var administrator, moderator og sælger på Dream Market – En af de største dark web markedspladser for narkotika og stoffer.

Det skriver The Hacker News

I en pressemeddelelse fra det amerikanske Justitsministerie fremgår det, at Gal Vallerius tilstod og fik konfiskeret kryptovaluta i form af 99.98947177 bitcoin og 121.94805811 bitcoin cash – altså et beløb svarende til omkring 4,9 millioner danske kroner.

Ifølge tilståelsen begyndte Dream Market i 2013 at operere over et Tor-netværk. Dream Market var designet med det formål at muliggøre anonymt salg af ulovlige genstande, herunder stoffer. Dream Market blev den største online handelsplads af sin art og anvendte kryptovaluta til transaktionerne

Udover diverse afdelinger af den amerikanske ordensmagt, var også Europol, Finsk, Hollandsk og Fransk politi involveret i opklaringen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder