Fortnite trækker sig fra det kinesiske marked

2 kommentarer.  Hop til debatten
Fortnite trækker sig fra det kinesiske marked
Illustration: Fortnite.
Battle Royale-giganten Fortnite kommer ikke ud på det kinesiske marked, selvom en test-version har været tilgængelig de sidste to år.
3. november 2021 kl. 09:14
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det ultrapopulære Battle Royale-spil 'Fortnite' kommer ikke til at få en officiel udgivelse i Kina. Det skriver Game Developer.

De sidste to år har der ellers eksisteret en testversion af spillet i Kina, men den version bliver nu lukket. Uden at dykke ned i hvorfor, bliver det slået fast på Fortnites kinesiske hjemmeside, at nye brugere ikke vil kunne logge på testversionen af spillet fra d. 1. november, og at serverne bliver lukket helt ned d. 15. november.

Daniel Ahmad, der er Senior Analyst hos Niko Partners, skriver på Twitter, at Epic Games aldrig har fået godkendelse af de kinesiske myndigheder til at udgive Fortnite i Kina. Han mener, at Epic Games og den kinesiske samarbejdspartner, Tencent, har valgt at trække sig på grund af den manglende godkendelse.

»Da Epic og Tencent besluttede sig for at bringe Fortnite til Kina fik de en licensaftale i x antal år, og det står klart, at prisen for forandringer / drift / forlængelse af licensen ikke giver mening længere, da der endnu ikke er kommet en godkendelse på nuværende tidspunkt,« skriver Daniel Ahmad på Twitter.

Han påpeger også, at Battle Royale-spil generelt er blevet stramt reguleret af de kinesiske myndigheder, hvorfor et andet meget populært Battle Royal-spil, 'PlayerUnknown's Battlegrounds' (også kendt som 'PUBG'), heller ikke er blevet godkendt af de kinesiske myndigheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
3. november 2021 kl. 11:23

Kunne i ikke snart holde op med de dumme overskrifter og kalde en spade for en spade. Eller i det her tilfælde Fortnite for Fortnite i stedet for "Populært overlevelsesspil".

Det er jo en interessant nok nyhed (for nogen), men man bliver træt af alt det clickbait.