Forsmået virtuel kæreste i kidnapningsdrama

En 33-årig amerikansk kvinde er varetægtsfængslet for forsøg på kidnapning, da hendes virtuelle kæreste i Second Life brød op med hende.

Det kan virke uskyldigt at sidde trygt og lunt bag skærmen og flirte med andre på nettet. Men amourøs besættelse kan hurtigt binde en sløjfe mellem den virtuelle verden og den virkelige. Det har en 52-årig mand fra staten North Dakota i USA måttet sande.

Han havde nemlig haft tætte relationer til en kvinde i det virtuelle univers Second Life. De to havde mødt hinanden online, men da de første gang mødtes offline fik den 52-årige kolde fødder og afbrød kontakten både online og offline. Det skriver flere medier.

Men så let skulle han ikke slippe af med 33-årige Kimberley Jernigan, der ikke var til sinds at tage et nej for et nej. Bruddet skete for flere måneder siden, men i august mødte hun op på hans arbejde ? tilsyneladende bevæbnet med en pistol og forsøgte at kidnappe den virtuelle ex-kæreste. Men Kimberley Jernigan måtte opgive sit forehavende, da den 52-årige slet ikke var på arbejde.

Luftpistol, el-pistol og gaffatape

To uger senere kastede Jernigan sig ud i et nyt desperat forsøg på at genvinde kærligheden med magt og våbenbrug. Ved at udgive sig for at være postbud var det lykkedes hende at opstøve mandens privatadresse, hvor hun brød ind og sammen med sin hund lå på lur efter den 52-årige med en luftpistol, en el-pistol, gaffatape og et sæt håndjern. Hundens mund havde hun tapet sammen, så den ikke skulle larme.

Da manden senere kom hjem blev han mødt af den røde prik fra et lasersigte, og han flygtede. Han fik tilkaldt politiet, og i nabostaten lykkedes det at indkredse Kimberley Jernigan, der nu er bag lås og slå og sigtet for forsøg på kidnapning og tyveri.

Endvidere overvejer det amerikanske svar på Dyrenes Beskyttelse ASPCA, om de vil kræve, at der rejses tiltale for dyremishandling, fordi hun havde tapet hundens mund sammen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere