Forkert check ud-app hitter efter Rejsekorts app-lancering

En betalings-app til otte kroner ligger øverst i Apples danske App Store. Den hedder Check Ud, men er ikke den officielle app fra Rejsekort A/S.

Rejsekort A/S lancerede torsdag en ny app, der giver danske Rejsekort-brugere mulighed for at checke ud fra mobiltelefonen, hvis de glemmer at gøre det i bussen eller toget. Den er den mest downloadede gratis app i Danmark lige nu, men interessen for at checke ud ser også til at give en lignende app vind i sejlene.

Kigger man på oversigten over de mest populære betalings-apps i Apples danske App Store, så ligger app'en 'Check Ud' nemlig øverst.

Det er en app til otte kroner, der blev lanceret i 2013 som én ud af mange apps, Rejsekort-brugerne kunne benytte til at minde dem om at checke ud, når de nåede frem.

Men app'en giver altså ikke mulighed for at checke ud via app'en. Der skal man i stedet have fat i den officielle app, der ikke hedder 'Check Ud', men derimod det måske lidt mindre mundrette 'Check Udvej'.

Læs også: Rejsekort klar med check-ud-app - men du må maks. bruge den 3 gange om måneden

Firmaet bag Check Ud-app'en hedder Evertech og udvikler en lang række generiske apps til mange lande, der eksempelvis samler op på lister med internetradiokanaler eller lokale apps.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Dave Pencroof

Rejsekortet oplyser ikke at der kræves NemID, for at bruge app og web "Check Udvej" og tilsyneladende hver gang taste rejsekort nr, jeg har på intet tidspunkt logget ind på rejsekort.dk med NemID og har ikke tænkt mig at starte nu, ! Hvad "mest downloadede DK app" angår så er dem der giver app'en stjerner (hos google), både temmeligt få og hovedsageligt utilfredse ! Ikke at det betyder noget for mig, men max 12 gange årligt, håbløst !

Hvordan finder man ud af hvor mange gange en app er downloaded ? Eller er det ikke tilgængeligt for brugere ?

  • 0
  • 0
#4 Lars Tørnes Hansen

Jeg kigger altid efter appens navn, og hvem der har lavet dem. Der udover kigger jeg efter om appen vil have Tjernobyl rettigheder (rettigheder til at gøre alt).

Da jeg første gang have købt en smartphone - en Android mobil - så installerede jeg apps uden at tænke på rettigheder. Det gjorde jeg efter at den (mobilen) - af sig selv - tog billeder midt om natten. Det var med flash lys, og flere gange i træk.

Når mobilen ikke ligger på noget fladt, så har jeg altid det bedste af kameraerne vendt nedad, altså skærmen opad.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere