Forhandler-bommert afslører Google-telefonen Pixel

Forhandler-fejl har løftet sløret for Googles nye telefon-serie før tid.

Den 4. oktober 2016 kommer til at markere en milepæl i Google-historien på højde med lanceringen af Android for otte år siden, lovede Android-boss Hiroshi Lockhaimer i september på Twitter.

Nu er der imidlertid en del, der tyder på, at en række telefonforhandlere har stjålet en del af Googles stjernestøv og afsløret it-gigantens overraskelse før tid.

Læs også: Efter skarp kritik: Langsomt bliver sikkerheden i Android-enheder bedre

Først kom den engelske forhandler Carphone Warehouse til det. Så fulgte en canadisk butik trop, og nu har også tele-kæmpen Verizon dummet sig og lækket billeder af, hvad der formentlig bliver hovedoverskriften på Googles pressemøde: telefonen Pixel.

Det skriver Engadget.

Ifølge billeder, som Verizon nu har fjernet fra sin hjemmeside, kommer telefonen i to udgaver - almindelig og XL - og i tre farver: sølv, sort og blå.

Læs også: iPhone 7: Vandafvisende og uden høretelefonstik

Det er endnu småt med detaljer. Blandt telefonens features nævner Verizon-opslaget ‘Google Magic’, som vi formentlig ikke bliver klogere på før pressemødet.

Hos Carphone Warehouse har man offentliggjort en mere fyldig specifikation. Ifølge nichemediet Android Police kommer begge telefoner med Snapdragon 821 CPU med 2,15 GHz. Derudover er Pixel-fonen udstyret med 4GB RAM og enten 32GB eller 128GB lagerplads.

Læs også: Sådan vælger du den bedste smartphone

Begge telefoner bliver desuden leveret med Android 7.1, fingeraftryksscanner og to kameraer med hhv. 8MP og 12MP. XL-modellen skiller sig tilsyneladende mest ud fra den lille Pixel med et væsentlig større batteri - 3450mAh frem for 2770mAh.

Googles pressemøde starter klokken 18:00 dansk tid, og foruden Pixel-telefonen går der rygter om, at it-selskabet vil fortælle om VR-settet Daydream og en ny Chromecast.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Bent Jensen

Ja, også en artikel på v2. Samt sikkert mange andre steder.

Men har i lagt mærke til hvor mange historie der er om sikkerhed og huller i de her dage. Er der noge som skal have forøget deres budgetter. Eller er der for lidt salg i Antivirus, som ikke virker.

  • 0
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere