Forældre sagsøgte spil-gigant for gambling med digital beklædning: Nu er sagen afvist

3 kommentarer.  Hop til debatten
Forældre sagsøgte spil-gigant for gambling med digital beklædning: Nu er sagen afvist
Illustration: Screenshot, Counter-Strike: Global Offensive.
Valve skal ikke stå på mål for, hvad tredjeparts-hjemmesider gør med "skins" fra CS:GO.
18. januar kl. 10:40
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En række amerikanske forældre til unge, der har taget del i såkaldt skin gambling, har sagsøgt Valve, der står bag CS:GO - spillet der udbyder disse digitale "beklædninger", som de unge har gamblet med.

Men nu er forældrenes søgsmål blevet afvist af en amerikansk domstol, da selve gambling-delen ikke er foregået på Valves platform, men derimod på uafhængige hjemmesider uden tilknytning til Valve. Det skriver PCGamer.

Siden 2016 har Valve været genstand for en række søgsmål, der alle tager udgangspunkt i fænomenet skin gambling, hvor folk køber skins til CS:GO (et skin kan eksempelvis være et bestemt farvet mønster til et af spillets våben) og disse - ofte meget dyre - genstande sætter de så på spil via hjemmesider, der lader dig bruge dem som indsats.

Valve har selv fået lukket flere skin-gambling-hjemmesider, og har offentligt taget afstand til fænomenet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
18. januar kl. 14:46

Skins giver lige så lidt mening som en Louis Vitton taske.

2
18. januar kl. 14:29

Det er jo en måde at støtte et spil på der er free to play. Men samtidig er det jo ligeså meget parralelt med virkeligheden, mange ting koster jo udelukkende pga. udseende, og ikke nødvendigvis kun funktionalitet.

Derudover lyder et spil hvor man kan købe en dims (for rigtige penge), for at klare boss'en i level 12, som et ret nederen spil

1
18. januar kl. 13:51

Man kan mene hvad man vil om gambling om ting som har en specifik monetær værdi, det er dybest set ikke anderledes end at gamble om penge.

Men jeg forstår faktisk ikke at et skin alene kan være penge værd. Det giver ikke nogen spilmæssig værdi, man kan hverken mere eller mindre med et af disse skins, så hvorfor overhovedet bruge penge på dét?

Jeg kunne forstå det hvis det kostede penge at få en eller anden dims som gjorde at man kunne klare boss'en i level 12, men udseende alene i et spil?!?