Folkene bag ‘The Social Network’ vil lave ny film om Steve Jobs

Instruktør David Fincher og manuskriptforfatter Aaron Sorkin stod bag filmen om Facebook-stifteren Mark Zuckerburg, ‘The Social Network’. Nu er turen kommet til Steve Jobs.

Endnu en film er på vej om den afdøde grundlægger og chef for Apple, Steve Jobs. Denne gang bliver det med instruktøren David Fincher og maunskriptforfatteren Aaron Sorkin, skriver britiske The Guardian.

Sammen stod de to bag filmen og Facebook-stiftere Mark Zuckerburg - ‘The Social Network’, men nu er turen kommet til manden bag iPhone, iPad og MacBook. Den nye film kommer til at tage udgangspunkt i biografien af Walter Isaaacson fra 2011, der hedder ‘Steve Jobs’ og som følger Apple-grundlæggeren gennem alle livets stadier.

Læs også: Anmeldernes dom: Filmen 'Jobs' er overfladisk fortælling om moderne teknologi-Messias

Sidste år, 2013, bød ellers på den første spillefilm om Apples Steve Jobs, her med titlen ‘Jobs’. Den film bød på Asthon Kutcher i hovedrollen, men fik dårlige anmeldelser. Filmen blev også kritiseret af den anden grundlægger af Apple, Steve Wozniak, for at være upræcis og usand i flere passager, hvor Steve Jobs og Steve Wozniak taler sammen.

Den nye film skal ifølge Aaron Sorkin bygges op tre scener, der hver følger en Apple-lancering af et produkt. Og flere scener kommer der ikke til at være i filmen, men hver scene bliver så til gengæld lang.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 David Rechnagel Udsen

Interessant at Version2 får historien vinklet som om dette er hel ny information, selvom man har vist det siden November 2012. Aaron Sorkins film blev annonceret nogenlunde samtidigt med den anden Jobs film som udkom sidste år.

Selv Woz fortalte i sin kritik af Jobs, hvordan han havde fået lov til at være konsulent fra starten i Aaron Sorkins film, hvorimod med Jobs var han først hevet ind til sidst.

  • 3
  • 0
#3 Deleted User

Interessant at Version2 får historien vinklet som om dette er hel ny information

Præcis.

Af overskriften fremgår det at folkene bag The Social Network har valgt at lave en Steve Jobs-film. I virkeligheden er det folkene bag Steve Jobs-filmen, der har nu valgt at hyre instruktøren af The Social Network til stå for deres film.

Forskellen ligger i hvem man tillægger viljen for projektet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere