For første gang vinder Chromebooks salgstal over Macs

Googles Chromebook slår Macs i USA i første kvartal af 2016 viser de nyeste tal over leveringer, som IDC har opgjort.

Googles Chromebooks har for første gang højere salgstal i USA end Apples Macs. Det viser en ny opgørelse fra IDC ifølge the Verge.

Opgørelsen bygger på det første kvartal i 2016, og den viser, at Apple har leveret 1,76 millioner Macs i USA i perioden imens Dell, HP og Lenovo til sammen har solgt knapt 2 millioner Chromebooks.

Uden for USA ved man endnu ikke, hvor godt Googles Chromebooks sælger, men i øjeblikket er de altså vinderne i USA. Ifølge the Verge er Chromebooks særligt populære blandt de amerikanske skoler.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Rune Jensen

Jeg synes det er mere interessant om den kan bruges til at programmere på. Og hvilke slags programmer man så kan lave. Ikke mindst pga. hovedoverskriften i avisen i dag, at danske unge ikke gider lære programmering.

Men en Chromebook er jo forholdsvist billig, kræver SVJV ikke meget vedligeholdelse, hvorfor den burde kunne bruges i undervisning i programmering, som lader til at være hvor danskerne i hvert fald skal sætte ind i forhold til fremtiden.

  • 0
  • 0
Hans Schou

Jeg synes det er mere interessant om den kan bruges til at programmere på

Er det ikke lidt 1980'er agtigt at alle skal lære at programmere?

Fordi jeg overvejer en Chromebook til min 12 årige, som dog ikke er specielt interesseret i programmering, så søgte jeg på det: Can I use a Chromebook to learn to Code? ja, det kan man.

Det jeg lige kan se der ville mangle af apps, er Gcompris, Arduino IDE og Kartoffelfyren. Ellers kan en Chromebook vel alt det nødvendige?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere