Første 107 Yahoo-medarbejdere er fyret

I hvad der ventes at blive en blodig omgang, har første fyringsrunde nu fundet sted i Yahoo, efter virksomheden tidligere på måneden bekræftede kommende massefyringer.

Engang var der liv og glade dage i Yahoo. I dag er det knap så sjovt at være en del af den tidligere web-gigant.

Regnskabet for 2015 viste et blodrødt underskud på 4,4 milliarder dollars, svarende til omkring 30 milliarder kroner, og det fik Yahoo til at advare om massefyringer tidligere på måneden.

Læs også: Yahoo bekræfter massefyring oven på milliardunderskud

I alt ventes det, at mellem 1.500 og 1.700 personer må forlade virksomheden på verdensplan, og nu har kniven så skåret for første gang, skriver Reuters.

En udviklingsafdeling i Californien mistede i går 107 medarbejdere spredt på forskellige professioner og titler. Medarbejderne har to måneders opsigelse, hvorfor de forbliver en del af virksomheden indtil midten af april.

Læs også: Yahoo er tilsyneladende værdiløs

Yahoo har omkring 11.000 ansatte på verdensplan, hvorfor fyringerne ventes at nedbarbere den samlede medarbejderskare med 10-15 procent.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017