Første 107 Yahoo-medarbejdere er fyret

I hvad der ventes at blive en blodig omgang, har første fyringsrunde nu fundet sted i Yahoo, efter virksomheden tidligere på måneden bekræftede kommende massefyringer.

Engang var der liv og glade dage i Yahoo. I dag er det knap så sjovt at være en del af den tidligere web-gigant.

Regnskabet for 2015 viste et blodrødt underskud på 4,4 milliarder dollars, svarende til omkring 30 milliarder kroner, og det fik Yahoo til at advare om massefyringer tidligere på måneden.

Læs også: Yahoo bekræfter massefyring oven på milliardunderskud

I alt ventes det, at mellem 1.500 og 1.700 personer må forlade virksomheden på verdensplan, og nu har kniven så skåret for første gang, skriver Reuters.

En udviklingsafdeling i Californien mistede i går 107 medarbejdere spredt på forskellige professioner og titler. Medarbejderne har to måneders opsigelse, hvorfor de forbliver en del af virksomheden indtil midten af april.

Læs også: Yahoo er tilsyneladende værdiløs

Yahoo har omkring 11.000 ansatte på verdensplan, hvorfor fyringerne ventes at nedbarbere den samlede medarbejderskare med 10-15 procent.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Partnernyheder

Welcome to a seminar on tools that help you become GDPR compliant!

Getting GDPR compliant by May 2018 implies a lot of activities covering the legal aspects, internal business processes, data management, and security technology.
28. feb 2017

Maja Rosendahl Larsen ansat hos Affecto

24. jan 2017

Introduction to Jedox – Affecto Seminar, Copenhagen

12. jan 2017