Flot start for grupper på Version2

Fra vor egen verden: Version2's nye grupper er kommet fantastisk godt fra start: Læserne har allerede dannet langt flere interessegrupper og med mange flere medlemmer end ventet.

Bare fem dage efter åbningen myldrer det allerede af liv i Versions grupper. Faktisk er der allerede langt mere indhold og liv i grupperne, end Version2 håbede på, at der kunne være så tæt på startdagen.

»Alle mål er nået, også dem, vi først skulle nå langt inde i 2008. Vi er begejstrede og glæder os over, at så mange læsere har taget de nye muligheder til sig,« siger chefredaktør for Version2 Arne Steinmark.

Fredag, hvor grupperne gik online, var det målet at have 10 grupper etableret af betatesterne. Der var 17. Og lige efter nytår var det målet at læserne skulle have etableret 20 grupper. Men lige nu er der allerede - fem dage efter åbningen af Version2's nye gruppefunktion ? 56 grupper og 426 aktive medlemmer.

Faglig tyngde

Ideen med grupperne er at invitere læserne til at samle sig omkring faglige interesser ? hvor de kan dele viden, links, diskussioner, mødekalender, feeds og meget mere.

»Fagligheden er helt i top allerede. Jeg er meget imponeret af den høje kvalitet af læsernes bidrag,« lyder det fra Arne Steinmark.

Han konstaterer, at mange af grupperne allerede er oppe på så store medlemstal, at de automatisk rummer en betydelig faglig tyngde, hvilket lover rigtig godt for gruppernes nytteværdi for medlemmer og læsere.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere