Fitbit kan ikke forbinde til Android efter opdatering

19. september 2019 kl. 08:322
Fitbit kan ikke forbinde til Android efter opdatering
Illustration: Fitbit.
Frustrerede Fitbit-brugere kæmper efter sidste opdatering med at få synkroniseret deres telefon med deres ur. En funktion, der fungerede problemfrit før opdateringen.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Fitbit-brugere oplever efter seneste opdatering, at de ikke kan få forbindelse mellem deres træningsudstyr og deres Android-telefon. Problemet opstod efter en opdatering, der skete 16. august.

Det skriver The Register, der gennem et tip fra en læser fandt en tråd i Fitbits supportforum, hvor mange brugere oplever, at de har problemer med at forbinde deres Fitbit til deres telefon trådløst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oven i købet lader det til, at der ikke er noget umiddelbart fix, og Fitbit har ikke selv givet svar i tråden endnu, så brugerne sidder fanget med deres frustration uden en løsning.

Enkelte brugere fortæller i tråden, at de har haft held med at fabriksnulstille deres Fitbit-ur og synkronisere med Android-telefonen efterfølgende.

Fitbit var ikke vendt tilbage med nogle kommentarer inden The Registers deadline.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
19. september 2019 kl. 13:16

Til dem som har denne fejl: Har i dag løst mit problem med ingen fundet device, ved blot at genstarte uret gennem 'settings->about->shutdown' og herefter at holde 'tænd knap' inde til den tændte. Der gik lidt før den var sync'et da den ikke havde gjort det siden mandag.

1
19. september 2019 kl. 10:00

Har været et tilbageværende problem for Fitbit One et stykke tid. Løsningen her er at slukke for apperatet, og så tænde igen.