Ny Firefox 20 gør lummer surf lettere

Den seneste udgave af Firefox-browseren har fået et par ændringer, som blandt andet gør det muligt at browse anonymt - uden at lukke alle øvrige vinduer.

Uanset om man bruger Firefox-browserens mulighed for at browse uden cookies og historik til julegaveindkøb, test eller mere lumre formål, så er det nu blevet lidt lettere i den nye version 20.0 i forhold til tidligere.

Firefox 20 er nu blevet frigivet, og én af ændringerne er i Private Browsing, hvor man tidligere var nødt til at lukke alle andre vinduer og tilhørende faneblade med websteder, når man skiftede til den anonyme browser.

Nu kan Firefox 20 ligesom de øvrige browsere på markedet åbne et nyt, separat vindue med Private Browsing slået til, uden det går ud over vinduet, man allerede havde åbent.

Derudover har Firefox 20 ændret download-vinduet, som nu er en dropdown-menu i stedet for et selvstændigt vindue, og brugeren har nu også mulighed for at lukke enkelte plugins, som giver problemer og ikke længere svarer.

Derudover har Mozilla-udviklerne lukket flere sikkerhedshuller samt implementeret nye funktioner i HTML5.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Benni Bennetsen

Wow, har man virkelig skulle lukket alt ned hidtil i FF .. velkommen til 2013 da :p Så går jeg ud fra plugin systemet er lige så håbløs fortsat, at det fortsat kræver genstart af browseren for at kunne opdatere.. Mon ikke det var tid til at overveje at starte forfra. Det var en stort success med firefox væk fra tunge mozilla tiden.. Men nu hænger man vist igen fast i fortidens synder med evig kamp for at indhente fremfor at gå forrest som i de gode gamle dage (gør de jo nok fortsat på visse punkter, men på de basale ting synes jeg godt nok det halter). Ret mig FF brugere, hvis jeg tager fejl, jeg har selv brugt FF i mange år indtil jeg blev smittet med chrome.

  • 2
  • 5
#4 Jonas Finnemann Jensen

Firefox i Webkit? What is this abomination you speak of!?

Sorry, der gik vist vrøvl i den formulering.

Min pointe var bare at f.eks. typed array (ArrayBuffer) performance er betydeligt bedre Firefox (Gecko/IonMonkey) end i Chrome (Webkit/V8).

Så man kan ikke sige FF halter bagud længere. Det afhænger meget af lige præcis hvilken feature man snakker om. På nogen områder, f.eks. "standards compliance" er Firefox typisk bedre.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere