Finn Nørbygård scorer kassen på it-investeringer

Den danske entertainer Finn Nørbygård har med vellykkede investeringer i it-virksomheder fordoblet sin formue.

Den skolelæreruddannede entertainer Finn Nørbygård har tjent godt på it-investeringer, fortæller ekstrabladet.dk, der henviser til en opgørelse i Børsen.

Med en firma-egenkapital på over 200 milioner kroner er Finn Nørbygård således den rigeste kunstner i Danmark. I den forbindelse har jobbet som entertainer kun indbragt ham den ene af de i alt 203 millioner kroner.

Resten af formuen har han blandt andet tjent som medejer af investeringsvirksomheden JMI Invest, som igen har tjent stort på indkøb af virksomheden IT-Factory. Den manøvre betød en fordobling af Nørbygårds i forvejen betragtelige firma-egenkapital på 125 millioner kroner.

Tidligere har komikeren udtalt til Ekstra Bladet:

»Jeg er bare med som det tynde øl. Jeg har intet med det daglige at gøre. Det er de andre, der evner at gøre det fantastisk.«

Desuden har en anden JMI Invest-medejer, Asger Jensenby, overtaget web-bureauet Skandiaweb, der som IT-Factory også havde økonomiske vanskeligheder, inden Finn og Co. tog over, som ekstrabladet.dk formulerer det.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jarnis Bertelsen

Personligt synes jeg denne nyhed hører bedre til hvor den kommer fra (ekstrabladet) end på Version2. Er det relevant for it professionelle hvor meget en såkaldt komiker har tjent på sine it investeringer?

Jarnis

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere