Nytårsbrøler: Fejl i tip 13-resultater udløser ny vinder

Da tip-13 quiz for 2012 blev opgjort, sneg der sig desværre en fejl med i sidste spørgsmål. Vi har fundet en ny vinder og rettet fejlen.

Juleferien havde måske mentalt sneget sig lidt tidligere ind på redaktionen end fysisk, for vi kom desværre til at lave en bommert i opgørelsen af tip-13-quizzen for 2012.

Sidste spørgsmål lød Får alle Folketingets medlemmer en iPad som arbejdsredskab? og svaret på det er et klokkeklart ja. Det var bare ikke det, vi nåede frem til i opgørelsen, og det beklager vi selvfølgelig.

Der var hele fem deltagere, der havde 12 rigtige før fejlen blev opdaget, men efterfølgende er der faktisk kun to. Det betyder også, at vi desværre fik udråbt den forkerte vinder, Morten Bro, der med rettelsen nu "kun" har 11 rigtige.

Da der er to deltagere, der skal have æren for flest rigtige må vi endnu engang ty til tilfældighedsgeneratoren for at vælge en præmiemodtager. Det blev Troels Maehl Folke, der modtager tre flasker god rødvin for indsatsen.

Udover ham havde Jaron Edvard Cohen også 12 rigtige, men han må tage til takke med æren.

Du kan stadig nå at være med i Tip 13-konkurrencen for 2013 - prøv dine evner som spåmand eller spåkone her.

Til slut er det vist på plads med et nytårsforsæt: Vi lover at være mere vågne i 2013. Tak til vores læser Kristoffer Olsen for at gøre os opmærksom på fejlen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere