Falske underskrifter bag millionsvindel

Den eftersøgte IT-Factorydirektør Stein Bagger havde et hemmeligt kontor, hvorfra han med falske underskrifter angiveligt kunne snyde for omkring en halv milliard kroner.

Skandalen omkring konkursramte It-Factory vokser time for time. Cykelholdejeren Bjarne Riis har til formiddag præsenteret sit nye cykelhold med trøjer, hvorpå der både står Saxo Bank og IT-Factory, men Bjarne Riis måtte konstatere, at de nu skulle ud og finde ny partner.

En halv time senere kunne bestyrelsesformand for IT-Factory Asger Jensby afsløre en omfattende svindel med leasingaftaler, der har pustet omsætningen i IT-Factory op til svimlenede højder.

Over 90 procent af aktiviteterne i IT-Factory er skabt ved hjælp af leasingaftaler, der har båret Asger Jensbys underskrift.

»Det er meget tydeligt, at der er tale om falske underskrifter, og det er ikke mine underskrift på leasingaftalerne,« sagde Asger Jensby på pressemødet.

Leasingkontrakterne med de falske underskrifter fandt Asger Jensby først søndag, da Jensby blev gjort opmærksom på, at Stein Bagger havde et hemmeligt kontor på Schæffergården. Her fandt Asger Jensby det materiale, som er brugt som baggrund for politianmeldelsen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere