Facebook udsender open source-miljø til sprog-AI

Illustration: Bas Nastassia/Shutterstock
Pytext er et bibliotek til behandling af naturligt sprog, som bygger på medie-gigantens open source-bibliotek Pytorch til maskinlæring.

Facebook har arbejdet på sit eget miljø til naturligt sprogbehandling (NLP). Det har fået navnet Pytext og er et bibliotek baseret på virksomhedens open source-miljø Pytorch til udvikling af 'deep learning,' hvilket vil sige neurale net med mange skjulte lag.

Det skriver Sdtimes.

Mediegiganten har besluttet at gøre Pytext til open source, tillige med fortrænede modeller og vejledninger.

Ifølge Facebook gør Pytext det nemmere at eksperimentere samt håndtere tekstbehandling og vokabularium i stor skala og udnytte Pytorch-miljøet til fortrænede modeller og værktøjer.

»På Facebook har vi brugt dette miljø til at tage NLP-modeller fra idé til fuld gennemførelse på bare få dage, i stedet for uger eller måneder, og til at udrulle komplekse modeller, der er afhængige af multitask-læring. På Facebook i dag anvendes Pytext til mere end en milliard daglige forudsigelser, der viser, at miljøet kan fungere i produktionsskala og stadig opfylde strenge krav til den tidslige ydelse,« skriver firmaet i et blogindlæg.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere