Facebook træder ind på dating-markedet

Dating-tjeneste skal foreslå potentielle par på baggrund af blandt andet fælles venner.

Facebook vil tilbydeen ny dating-tjeneste i den nærmeste fremtid, fortalte direktør og stifter Mark Zuckerberg i går ved Facebooks årlige F8-konference.

Virksomheden har overvejet skridtet i over et årti, og tjenesten vil snart blive lanceret, oplyser direktøren ifølge Reuters.

»Der er over 200 millioner, der er registreret som singler på Facebook, så der er helt sikkert noget at komme efter her,« fortalte Mark Zuckerberg

Ifølge direktøren vil tjenesten lægge vægt på privatliv. En prototype blev fremvist ved konferencen, hvor en hjerteform i højre hjørne af Facebook-appen tog brugere til deres dating-profil.

Her vil potentielle par blive foreslået på baggrund af dating-præferencer, hvad man har til fælles og fælles venner, meddeler Facebook i en udtalelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Deleted User

Du behøver jo reelt set slet ikke indtaste oplysninger om dig selv, facebook har så mange oplysninger at de selv, med smarte algoritmer kan vurdere hvem der er din perfekte partner.

Man kan sågar lave så den selv finder en partner og ændrer status til "I et forhold" så folk slipper for bøvlet med det, selv.

  • 2
  • 0
#6 Kenn Nielsen

Efter at være blevet trukket gennem offentlige høringer i USA, og udsigter til det samme i UK, har Zuckerberg endeligt indset at han skal lære af historien.

Hvor ville det have været bekvemt, hvis FB lå inde med en komplet datinghistorik for senatorer, parlamentsmedlemmer,dommere, journalister, EU-parlamentarikere og så videre.

Og tænk på Facebook's fantastiske muligheder........ Hvor de nu kan sende opfordringer til at spille spil osv. der ser ud til at komme fra én i din vennekreds, kan denne fantastiske evne umiddelbart overføres til "FB-dating"... Og du behøver ikke engang at tilmelde dig....

Som en hjælp til at komme godt igang, har FB allerede screenet og (skygge)profileret dig, og forbundet mulige datingemner som 'date-ven'. Du sletter selv efter behag...

Nu er det jo muligt at FB's algoritme 'kommer til' at profilere således at stærkt konservative kræfter ser ud til at anbefale dates med "Transkønnede superdomina Vulgerda", til udvalgte andre........

Vi håber at FB ikke skal koncentrere alle deres ressourcer til at besvare spørgsmål fra senatorer, regeringschefer, undersøgelseskomiteer med videre, så de (FB) har ledige ressourcer til at fejlrette og overse at algoritmerne virker efter hensigten.....

K

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere