Facebook brygger på job-alternativ til sig selv

Facebook sysler med en arbejdsversion af det sociale medie, der kan udfordre LinkedIn som professionel netværk. Facebook At Work skal gøre det nemmere at kommunikere og samarbejde med kollegaerne.

Hvis din Facebook-feed i tide og utide flyder over med lidt for private billeder, til hvad der gør sig godt på jobbet, er der muligvis en løsning på vej. Facebook er i gang med at udvikle Facebook At Work, der er en parallel version af det sociale medie, som egner sig til brug i arbejdstiden. Det skriver Financial Times.

It-giganten holder endnu tæt med eventuelle detaljer om forehavendet, som vil komme i direkte konkurrence med det professionelle netværk LinkedIn. Angiveligt kommer Facebook At Work til at holde billeder og opdateringer fra weekendens bytur separat, og i stedet fylde din news-feed med arbejdsrelevante opdatering fra kollegaer og forretningskontakter.

Ifølge beskrivelserne vil Facebook At Work også udfordre samarbejdsværktøjer som Google Drive. Hvor det nu er muligt at have en virksomhedsside, der henvender sig til kunder, skal det med arbejds-Facebook være muligt at have en virksomhedsgruppe til intern kommunikation. Samtidig skal tiltaget for eksempel tilbyde, at brugerne kan være fælles om at redigere et dokument.

Hvis det lykkes for Zuckerberg at komme ind på det marked, har Facebook fordelen af 1 milliard brugere mod LinkedIns 300 millioner.

Der er endnu ingen officielle udmeldinger om projektet, eller hvornår det kan forventes at gå online.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Rasmus Iversen
  1. Ulækkert, at Facebook rent faktisk prøver at komme til at fylde endnu mere i folks liv - og at de så direkte prøver at udviske grænsen mellem arbejde og privatliv. Nej tak til grænseløst arbejde.

  2. Er det ikke PRÆCIS hvad fx Yammer allerede gør?

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere