Facebook: Beskeder fra Mark Zuckerberg er fjernet fra modtageres indbakker

Illustration: Screendump
Facebook har fjernet beskeder fra Mark Zuckerberg i modtageres Facebook-indbakker.

Hvis Mark Zuckerberg engang har fortalt dig noget pinligt i en privat Facebook-besked, er der en god chance for, at den besked nu er væk. Facebook har nemlig fjernet nogle af grundlæggerens svar fra modtagernes beskedhistorik.

Det skriver Tech Crunch på baggrund af informationer fra flere unavngivne kilder, hvoraf nogle angiveligt er tidligere medarbejdere i Facebook.

Der står ikke noget om muligheden for at slette beskeder i Facebooks tjenestevilkår. På den anden side fremgår det ikke, at dette er noget, Facebook forbyder. I nummer 17.10 af tjenestevilkårene fremgår det, at: »Vi forbeholder os alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet til dig«.

Ikke alle beskeder fra Mark Zuckerberg er blevet slettet, hvilket tyder på, at en udvælgelse har fundet sted. En talsperson har over for TechCrunch bekræftet, at brugere normalt kun kan slette ting fra deres egen indbakke, men at modtagerens indbakke normalt indeholder dem.

Beskeder fra Mark Zuckerberg har tidligere været bragt i diverse medier, heriblandt beskeder fra 2004, som Mark Zuckerberg senere har undskyldt for.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere