Få SIM-kort til både telefon og tavle-pc med ét abonnement

Brug samme dataabonnement til både smartphone og tavlecomputer, med Telenors nye abonnement DobbeltSIM, hvor der følger to SIM-kort med.

Først skulle alle have en smartphone og et tilhørende dataabonnement, og nu er historien ved at gentage sig med tavle-computere, der begynder at pible frem som den næste uundværlige elektroniske følgesvend.

I stedet for at få et nyt abonnement til de nye dimser, der ikke skal bruges til snak, foreslår Telenor nu, at man klarer begge dele på samme abonnement. Det skriver teleselskabet i en pressemeddelelse.

»Vi ser, at flere og flere danskere køber tablets som supplement til deres smartphone, og da mange kunder allerede har et dataabonnement hos os, vil vi gerne gøre det nemt og ligetil at udnytte det eksisterende abonnement på de nye tablets. Derfor tilbyder vi nu 'DobbeltSIM,« udtaler Kim Sørensen, senior market manager hos Telenor, i meddelelsen.

Som firmaets teleansvarlige kan man dermed begrænse antallet af forskellige abonnementer i huset, hvis de ansatte skal have en tavle-computer også.

Tilbuddet om et ekstra SIM-kort til tavle-brug gælder for Telenors kunder, der allerede har et flatrate-dataabonnement.

I alt forventer Telenor, at der bliver solgt 200.000 tavle-computere til danskerne i løbet af 2011.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#6 Ole Borum

Det er jeg også ret sikker på du ikke kan få på samme mobil nummer. Jeg skiftede nemlig netop fra Unotel til M1 tilbage i januar måned af samme årsag, fordi jeg ønskede et ekstra CIM kort til min bærbare PC. Det oplyste Unotel kundeservice mig at jeg ikke kunne få, men selvfølgelig var velkommen til at oprettet et seperat nummer (og dermed skulle tilkøbe de samme services én gang mere) til brug i min PC.

M1 tilbyder "ekstra kort", og jeg kan dermed dele min tilkøbte data pakke mellem mobilen og den bærbare PC.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere