Få Linkedin-opdateringer direkte i Outlook

Microsoft har frigivet en betaversion af en Outlook-udvidelse, der gør det muligt at forbinde til sociale netværkstjenester. I første omgang er Linkedin klar, men Facebook og Myspace kommer også med.

Sociale netværkstjenester er allerede vigtige redskaber til at komme i kontakt med såvel venner og familie som kollegaer og professionelle kontakter. Derfor er det ifølge Microsoft også logisk at integrere tjenesterne på lige fod med e-mail i virksomheden.

Microsoft har nu frigivet en betaversion af en udvidelse til Outlook, som gør det muligt at få opdateringer fra Linkedin-netværket direkte i Outlook-klienten.

Samtidig har Microsoft annonceret, at tilsvarende udvidelser til Facebook og Myspace vil komme senere i år.

Udvidelsen gør det muligt at se, hvilke kontaktpersoner der er online og få deres opdateringer ved hjælp af Outlook Social Connector. Hvis en kontaktperson opdaterer sine kontaktinformationer bliver oplysningerne også opdateret i Outlook-adressebogen.

Outlook Social Connector er en udvidelse til Office 2010, som lige nu er i den afsluttende betatest. Microsoft ventes at frigive den endelige version af den nye udgave af Office-pakken i løbet af foråret til volumenkunder og i juni måned til privatkunder.

Målet med Outlook Social Connector er ifølge Microsoft at gøre Outlook til bindeled for kontakt og samarbejde mellem både interne kollegaer, forretningskontakter og sine private netværk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Nikolaj Stenberg

Der er tale om en ny feature i Office 2010, som man selv kan efterprøve i betaen (http://blogs.msdn.com/outlook/archive/2009/11/18/announcing-the-outlook-...)

Jeg synes selv det fungerer rigtigt godt i Outlook. Når man modtager en mail fra person X kan man nede i bunden af læsekolonnen se, hvad vedkommende laver på forskellige sociale tjenester. Det fungerer rigtigt godt (ligesom Outlook 2010 generelt gør).

  • 0
  • 0
#4 Lars Hansen

Endnu engang kvæler MS et firma som har fundet en fed niche.

Xobni har udviklet et fantastisk værktøj som håndtere dette fint. Men det kan MS jo ikke have, der må ikke være andre end dem.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere