Evenex solgt til amerikansk SCM-kæmpe

17. juli 2013 kl. 09:17
Amerikanske HighJump Software har købt den danske EDI-virksomhed Evenex. Fremover skal Evenex' produkter sælges i hele Europa.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Den Birkerød-baserede it-virksomhed Evenex er blevet købt af den amerikanske Supply Chain Management-kæmpe Highjump Software. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Evenex beskæftiger sig med EDI, Electronic Data Exchange, og Business to Business Integration-løsninger, mens Highjump Softwares fokus er SCM-løsninger inden for lagerstyring lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyrings-systemer.

»HighJump Software er et oplagt match for Evenex. De deler vores fokus og anerkender vigtigheden af EDI i effektiv styring og kontrol af værdikæden. Sammenlægningen af de to virksomheder tilfører os en række nye, spændende løsninger i vores produktportefølje, og giver os en markant større geografisk rækkevidde,« udtaler Ole Pedersen, Evenex' administrerende direktør i pressemeddelelsen.

Evenex har hidtil haft fokus på det nordiske marked, mens Highjump Software primært har været tilsted på det amerikanske marked. Med opkøbet er det planen, at hele Europa fremover skal tilbydes virksomhedens integrerede EDI-løsning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Prisen er ikke oplyst.

HighJump Software køber Evenex
HighJump Software udvider deres europæiske tilstedeværelse ved at tilføje Danmarks førende leverandør af EDI (Electronic Data Interchange) ydelser til deres organisation

Den førende udbyder af EDI - og Business to Business Integration løsninger på det nordiske marked – Evenex - annoncerede i dag, at de er blevet købt af HighJump Software. Evenex har mere end 25 års erfaring i at levere EDI services og digitale forbindelser mellem samhandelspartnere på tværs af brancher og i både offentligt og privat regi. Evenex hjælper virksomheder med at optimere forretningsprocesser og udveksle forretningskritiske dokumenter og data med samhandelspartnere på tværs af deres værdikæde gennem åbne og fleksible Software-as-a-Service (SaaS) løsninger.

Evenex’ EDI- og integrationsløsninger supplerer HighJump Softwares eksisterende supply chain løsninger, som omfatter lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyrings-systemer, mobile salgsapplikationer og EDI. Med købet af Evenex vil HighJump Software fremover også tilbyde EDI services i Europa.

”HighJump Software er et oplagt match for Evenex. De deler vores fokus og anerkender vigtigheden af EDI i effektiv styring og kontrol af værdikæden. Sammenlægningen af de to virksomheder tilfører os en række nye, spændende løsninger i vores produktportefølje, og giver os en markant større geografisk rækkevidde,” udtaler Ole Pedersen, Evenex Administrerende Direktør. ”Som en del af HighJump Software vil vi kunne accelerere vores omfattende udviklingsprogram og få tilført ressourcer, der kan hjælpe os med at udvide vores forretning i og udenfor Norden. Jeg er begejstret for, at vores team skal være en del af HighJump Software, og at vi således kan fortsætte med at levere markedsledende services, support og produktinnovation til vores kunder”.

”Vi er meget glade for at byde Evenex’ mere end 3.000 kunder og det dedikerede team velkommen til HighJumps organisation,” udtaler Russel Fleischer, HighJump Software CEO. ”Det er et vigtigt første skridt mod at udvide vores geografiske dækning i Europa, og vi ser frem til at skabe yderligere organisk vækst og samtidig søge markedet for yderligere opkøbsmuligheder”.

Om HighJump Software Inc.
HighJump Software er en global udbyder af supply chain management-løsninger, der strømliner vare- og informationsstrømme fra leverandøren og frem til hylden i supermarkedet. HighJump Softwares løsninger til distribution og logistik, butiksleverancer, netværk mellem samhandelspartnere, mobilitet og produktion omfatter: Lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyringssystemer. Endvidere mobile salgsapplikationer og TrueCommerce™EDI Solutions Platformen. HighJump Softwares fleksible og funktionalitetsrige løsninger understøtter virksomheder indenfor distribution og transport, engros- og detailhandel, logstik og medicinalindustrien. For mere information: http://www.highjump.com/.

Om Evenex
Evenex er Danmarks førende leverandør af EDI-løsninger, indkøbs- og fakturaworkflow samt business-to-business integration. Evenex leverer smarte digitale forbindelser, der forbinder samhandelspartnere i digitale netværk uafhængigt af systemer, geografi og brancher. Evenex optimerer forretningsprocesser og forenkler integration og e-handel. Med mere end 3.000 kunder og 375 millioner elektroniske transaktioner årligt er Evenex Danmarks stærkeste udbyder af workflowløsninger og digitale relationer. Evenex har kontorer i Birkerød, Danmark, og Oslo, Norge.

HighJump er et registreret varemærke ejet af HighJump Software, Inc.. Andre navne og varemærker kan være ejet af andre.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger