EU-undersøgelse: Danmark har unionens bedste internetforbindelser

Illustration: Blagoy Nikolaev
EU-kommissionen har sammenlignet priser, hastighed og udbygning af internettet i medlemslandene og er kommet frem til at Danmark samlet set ligger på en førsteplads.

Danmark ligger på førstepladsen, når det kommer til internetforbindelser blandt EU-landene. Det viser en ny undersøgelse foretaget af EU-Kommissionen, ifølge mediet Finans.

Kommissionen har blandt andet sammenlignet udbygningen og brugen af mobile og faste bredbåndsforbindelser, hastighederne på de tilbudte forbindelser og forbrugerpriserne i medlemslandene.

Førstepladsen vækker glæde hos både teleindustrien og Dansk Erhverv.

»Vi har jo set under corona-krisen, at det er vigtigt, at vi har en digital infrastruktur, der er velfungerende. Samtidig er det også fundamentet, der muliggør, at vi kan komme rigtig langt også på digitaliseringen i øvrigt,« siger Poul Noer, chefkonsulent i Dansk Erhverv, til Finans.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jacob Larsen

Forsvandt resten af artiklen? Det er jo bare et resumé af en paywalled artikel. Jeg kunne som minimum godt have brugt et link til selve undersøgelsen, men ellers kunne det nok også have hjulpet med en gennemgang af resultaterne.

  • 13
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere