Ernst & Young tilbagekalder pris til IT Factory

»Vi føler os godt og grundigt snydt,« lyder det fra revisionsselskabet, som straks har trukket hovedprisen som årets entreprenør tilbage. Den blev delt ud torsdag aften.

Torsdag aften i sidste uge blev IT Factory kåret som den samlede vinder i revisionsselskabet Ernst & Youngs stort anlagte pris Entrepreneur of the Year foran over 1.000 gæster.

Men efter nyheden om IT Factorys konkurs og de massive svindel-anklager mod selskabets direktør har Ernst & Young valgt at trække titlen tilbage øjeblikkeligt og fjerne alle oplysninger om IT Factorys kåring fra Ernst & Youngs webside.

Det fortæller revisionsselskabets pressechef Per-Henrik Goosmann.

»Vi fjernede websiderne med det samme. Det, der ligger i kortene nu, er at de bliver frataget deres titler, som vi delte ud i torsdags. Så må vi finde nogle andre, der er værdige til titlen.

IT Factory har undervejs været grundigt researchet af Ernst & Young, som blandt andet har interviewet bestyrelsesformand Asger Jensby ad flere omgange og oven i købet dobbelttjekkede oplysninger, da der i løbet af november begyndte at opstå tvivl om it-firmaets påstande, primært på grund af it-journalist Dorte Tofts blog-indlæg.

»De oplysninger vi har fået under hele forløbet, er ikke korrekte. Så vi føler os godt og grundigt snydt,« siger pressechefen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Erik Gotfredsen

"IT Factory har undervejs været grundigt researchet af Ernst & Young" "Ernst & Young valgt at trække titlen tilbage øjeblikkeligt og fjerne alle oplysninger om IT Factorys kåring fra Ernst & Youngs webside" "Så må vi finde nogle andre, der er værdige til titlen"

  • 0
  • 0
#3 Charlotte Grønvold

Enig!! og igen kommer historien om "Kejserens nye klæder" til ære og værdighed. Udover kan vi andre med vores små IT virksomheder glæde os over IKKE at modtage en sådan pris, det kommer der åbenbart ikke noget godt ud af...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere