Erhvervslivets Vista-interesse falder

Et stigende antal virksomheder ønsker at beholde deres nuværende Windows-styresystem, frem for at skifte til den nye Vista-udgave.

Det viser en undersøgelse gennemført af PatchLink blandt 250 virksomheder, hvoraf kun to procent er skiftet til Vista, skriver Infoworld.

I forhold til en tilsvarende undersøgelse for syv måneder siden, er interessen for Vista faldende.

Flere virksomheder oplyser nu, at de ingen planer har om at skifte til Vista. De ønsker at fortsætte med deres nuværende Windows-system eller skifte til alternativer som Linux eller Mac.

En af årsagerne ser ud til at være svigtende tillid til sikkerheden i Windows Vista.

Da PatchLink spurgte til it-chefernes Windows-betragtninger for syv måneder siden, sagde 50 procent, at de fandt Windows Vista mere sikker end Windows XP.

I den nye undersøgelse mener kun 28 procent af it-cheferne, at Vista er mere sikker end XP.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Kenneth Ibsen

Hej Version 2

Nu har jeg fulgt jeres nyheder i et stykke tid og synes jeg i den grad mangler noget objektivitet fra jeres side.

Lidt om mig selv. Jeg bruger opensuse og diverse opensourceprogrammer, fordi jeg synes det er god software og bygger på en god ide. Så det jeg er ikke Microsoft-fanatiker, på ingen måde

Meeen, jeg savner virkelig læse nogle nyheder fra jer, hvor I omtaler alle forhold/udviklinger på lige fod, og hvor I ikke udelukkende vælger at vinkle historier negativt for de parter, som ikke støtter den agenda I gerne vil udbrede. Jeg vil tro, at hvis man tæller op på historier om Microsoft, ja så vil kun en ud af ti historier være af positiv karakter, hvorimod det vil forholde helt anderledes med historier om opsensource ting.

Har I nogen sinde tænkt på, at udviklingen drives frem af begge parter, og vi rent faktisk skal være glade al ny teknologi der kommer frem ?

Enten skal I skrive et eller andet sted i jeres leder, at I er stærkt subjektive og så fortsætte med den nuværende journalistik, eller så skal I tage de objektive briller på og behandle alle ens

mvh. Kenneth

 • 0
 • 0
#2 Jørgen Greve

"begge parter" - hhmm - med M$ på over 90% af desktops, er der efter mine begreber ikke tale om to parter? Og du bruger "opensourceprogrammer" - jeg tvivler.

Når nu vi er ved det, hvor megen innnovation har der været i Windows siden NT 3.xx? Og jeg mener ikke teknologi, der er kopieret for derefter af blive gjort proprietær, men innovation - nyskabelse.

 • 0
 • 0
#3 Kenneth Ibsen

Jo, jeg bruger skam udelukkende opensource programmer

Min pointe er, hvordan skal jeg kunne stole på at version2 skriver objektivt om opensourceudviklingen, når de ikke skriver objektivt om andre udviklingsretninger ?

 • 0
 • 0
#4 Henning Jensen

Kan man være objektiv og belyse alle "vinkler" i ZAP nyheder, som de unge åbenbart vil ha'. Tag f.eks DR-P1 kontra de fleste andre radio kanaler.

Nu er de fleste ZAP's her på kanalen, heldigvis forsynet med kilden. (læg mærke til entals formen) Så man kan i de fleste tilfælde få den fulde historie.

Mvh /Henning

 • 0
 • 0
#5 Deleted User

Mener at Kenneth kommentar er helt skut forbi!!

Det er muligt at V2 har mange negative historier om MS, men at sige at denne historie er subjektiv er sku for fjollet!!

Den sige IKKE noget negativt om MS, eller Vista, den handler KUN om det images Vista har, og hvorledes det har ændret sig.

Eftersom 90% af markedet for OS er MS, er det da en interesant historie.

Desuden fregår det også at de fleste IT-chefer vil vælge XP fremfor Vista, sig mig lige hvordan det er en anti MS historie.

Må vi bede om beretiget kritik!!

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere