Er der gået en tegneserieforfatter tabt i dig?

Det er ikke for sent at finde ham frem. Version2 lancerer nu en tegneseriestribe, som du er med til at skrive. Deltag i konkurrencen om at skrive den bedste stribe og få din tekst på print.

Version2 har fået sin egen tegneseriestribe: Version2 Keynotes. Her kan du møde de tre taster Crtl, Alt og Del, der tager fat på alle livets store (it)-spørgsmål.

Tegningerne er klar, men hvem skal skrive teksten? Det har vi spekuleret meget over på Version2, og vi er nået frem til, at de eneste, der kan skrive en tekst, der både er sjov og it-kyndig på en gang, er Version2's læsere!

Derfor vil vi nu bede dig finde din indre tegneserieforfatter frem og vise hele verden, hvor sjov du kan være. Den bedste tekst bliver offentliggjort her på siden og trykt i Ingeniøren med navns nævnelse og vinderen får derudover en eksklusiv Version2-sweatshirt.

Hvad skal du gøre for at vinde?

Nemt nok: Herunder ser du den allerførste stribe af Version2's Keynotes. Emnet er "tavle-pc'er".

Hvis du har et bud på en sjov tekst, så skriver du den simpelthen i debatten. Men sørg for at være omhyggelig, så vi andre kan hitte ud af, hvem der siger hvad ? og i hvilket billede.

Vi trækker lod blandt alle deltagende om en æske chokolade, men kun den sjoveste skribent får også en t-shirt og en offentliggørelse. Deadline er 1. april kl 9.00.

Version2's redaktion afgør, hvem der skal vinde; men vi er naturligvis også opmærksomme på antallet af stemmer fra medlæserne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (16)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Jesper S. Møller

1: Del og Alt (i kor): Vi vil ha' en tavle-pc. Vi vil ha' en tavle-pc.

Ctrl: Sådan én er dyr! Hvad skal vi med sådan en?

2: Alt: Vi kan udforske de spændende UI-paradigmer på en Open Source platform, og måske skabe nye paradigmer for it støtte i undervisningen, sundhedssektoren, eller den tredje verden...

3: Del: Lyt ikke til ham: Vi vil sgu' da spille Angry Birds! Afsted til butikken, grønne gris!

 • 0
 • 0
#4 Jesper S. Møller

I en tid hvor telefoner (hardware) sælges på "spil Angry Birds" ...

Smut op på teknisk museum, og kig ind i montrerne for gamle computerting, og du vil en Philips Videopac G7000 fra før 1980. Havde menigmand tilsvarende teknologi til "lødige" formål, til samme pris? Næppe. I dag er PS3'en velsagtens den kraftigste computer, husstanden har.

Er det nu noget at skamme sig over?

Underholdning har altid været med til at drive teknologi fremad, sådan har det været i rigtig mange år. Intelligente mennesker keder sig aldrig!

Phya, nok kode (og version2) for i dag - måske man skulle tænde for de vrede fugle i metroen hjem? Ja, det tror jeg man vil.

 • 0
 • 0
#6 Lars Nielsen

Du har bestemt en pointe Jesper :) Men for mig svarer det til at skrive "køb en Volvo, den kan køre".. Både iPhone og android kan afspille "Angry birds", så at reklamere for et specifikt produkt med at det kan køre et program siger meget lidt om hvorfor netop dette produkt er godt, da alle produkter i kategorien Android/iPhone kan køre det.

Få en DVD for 30 kr. (og køb BT) synes jeg er ligeså tåbeligt.. et produkt bør sælge sig selv.

Måske Cowi skulle begynde at annoncere med "Få en havestol til 200 kr. så du kan se på mens vores ingeniører arbejder for dig." .. eller også lade kunden gå til Cowi for ingeniører og Jysk efter havestole.. Det svarer lidt til at have Danske Stats-Baner som mobilselskab..

Derfor synes jeg taleboblen er en sjov samfundskritik af nutidens reklamer, hvor man omtaler alt andet end dét produkt man sælger.

 • 0
 • 0
#7 Jesper S. Møller

Ja, de er godt nok slemme de der reklamer. Taler naturister f.x. mere i telefon end andre?

Og skægt at du kan læse en pointe ud af replikkerne som ikke var tilsigtet (og det mener jeg), for joken gik jo IKKE på et specifikt produkt, men på tavlen som form-factor (det var min fortolkning af den givne overskrift). Alt og Del vil jo bare gerne have en tavle-pc, de siger ikke noget specifikt om fabrikat eller model (selvom de måske hinter Android-baseret). Det var lidt som hvis de sagde "Vi vil have en hybrid bil", Alt sagde: "Så kan vi køre til anti-atom march uden at udlede så meget af det slemme CO2!", og Del vil afbryde med "WTF! Nej, vi skal jo bare samle damer op!"

(fodnote: hvilket køn er Alt, Ctrl og Del egentlig?)

 • 0
 • 0
#8 Daniel Gertsen

Hybrid-biler udleder lige så meget CO2 som almindelige biler, for de kører ikke længere på literen... i hvert fald ikke mærkbart længere, hvis overhovedet.

Hvis du vil udlede mindre CO2 skal du nok have fat i en el-bil eller lignende... eller cyklen ;-)

 • 0
 • 0
#9 Ivan Svendsen

1: Ctrl: Hvorfor har jeg firkanter siddende på mine skuldre? 2: Alt: Jeg er for doven til at bruge mine vinger og flyve et andet sted hen! 3: Del: Jeg er her for at stikke dig i hovedet med min trefork.

ELLER

1: Ctrl: Alle de firkanter! 2: Alt: Vi er med i en ny tegneserie, hold op med at brokke dig! 3: Del: Firkanter er lettere at tegne - og vitserne får folk selv lov til at finde på. Det bliver en kæmpesucces!

Kom med nogle flere forslag, så svært er det ikke.

 • 0
 • 0
#10 Finn Christensen

Del: Hvorfor er i to knallerter altid efter de anderledes - samfundets fremtid ? Alt: Sludder Ctrl - kan du bevise det uden at have ret til egne fakta! Del: Så fik jeg dig Ctrl, du er DJØF'er forklædt som en Ingeniør.

(Enhver sammenligning med velkendte personer er en tilfældighed :)

 • 0
 • 0
#11 Finn Christensen

..ups en fejl i skyndingen.

Ctrl: Hvorfor er i to knallerter altid efter de anderledes - samfundets fremtid ? Alt: Sludder Ctrl - kan du bevise det uden at have ret til egne fakta! Del: Så fik jeg dig Ctrl, du er DJØF'er forklædt som en Ingeniør.

(Enhver sammenligning med velkendte personer er en tilfældighed :)

 • 0
 • 0
#13 Jens Krabbe

Billede 1: Del: "Man kan ikke lave Ctrl-Alt-Del på en tavle-PC!" Alt: "Men så er der en tænd-og-sluk knap." Ctrl: "Uden en Ctrl-tast hvordan kan man så lave genveje på en tavle-PC?"

Billede 2: Alt: "Du bruger bare to fingre."

Billede 3: Del: "Bah! En finger er nok til en tavle-PC: Den midterste!"

 • 0
 • 0
#14 Mark Gjøl

Billede 1: Ctrl: "Telefoner og tablets, vi forsvinder jo helt fra folks liv!"

Billede 2: Alt: "Der er ikke brug for os mere, Windows er på vej ud."

Billede 3: Del: "Vi skjuler os i telefonerne, folk får os med, hvad de vil det eller ej!"

[Case in point, min HTC Magic kan hard-bootes med sluk + volumen op + menu. Noget tilsvarende på min Nexus One]

 • 0
 • 0
#15 Jens Krabbe

Billede 1: Del: "Jeg er træt af at være del af en nødsekvens!" Alt: "De havde vel ikke fantasi til at forestille sig andet den gang de lavede MS-DOS." Ctrl: "Hvad vil de så finde på for at genstarte en tavle-PC?"

Billede 2: Alt: "Nu har de vel efterhånden fundet ud af at skrue systemerne sådan sammen, at det ikke bliver nødvendigt."

Billede 3: Del: "Det skal du ikke regne med - nogen af dem kommer sikkert med et MS styresystem og tre knapper der skal holdes nede samtidigt for at få det til at virke!"

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere